Diabeu ją nawiedziu i nią miota jak po leśnym dzbanie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie wygląda upadek rozumu. Jest spora część populacji ludzkiej, która bezkrytycznie uwierzy we wszystko co zobaczy. Jest też nieliczna grupa, która potrafi tę ułomność przekuć w pieniądze. Model biznesowy starszy niż Sumer i Mezopotamia. Wcisnąć kit o problemie i dać natychmiast lekarstwo. Swoją drogą, myślałem, ze lepiej przygotują ten performance i laska wypluje kilo gwoździ, albo toster.
Puszczej, puszczaj. I sie pewnie po przedstawieniu z nimi puscila wszystkimi.
Nie wiedziałem, że Vaya Con Dios śpiera egzorcystyczna piosenką
Hej na na na na
Każdy na tym filmiku powinien być z automatu zabrany do szpitala psychiatrycznego.
htp
2021-12-02, 12:30
Te kozaki smialo w kakao by pojechaly, nawet opetane.
Ale ma potężne spelle widać ze zaawansowany mag, ciekawę czy potion many był wychylony
po pokazie, odbył się gang-bang party......
Jak dla mnie to jest próba jakiegoś spektaklu teatralnego lub coś w tym stylu, ale pewnie się nie znam.
Z ciekawości: co to za sekta? Na KK na pewno to nie wygląda.