Od 100 do 200 lewicowych ekoterrorystów włamało się do fabryki Lafarge w Bouc-Bel-Air.
W ciągu około piętnastu minut biura zostały zniszczone, warsztaty i centrala elektryczna zdemolowane, maszyny budowlane spalone, a kable zerwane.
Nikogo nie ujęto.
To jest kur*a jakiś cyrk...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Oczywiście eko szurów nie popieram, popierałem jak miałem 14 lat, ale pamętajcie, że zawsze są dwie strony medalu. Takie info znalazłem: Koncern Lafarge został oskarżony o zanieczyszczanie środowiska i zgodził się zapłacić w Stanach Zjednoczonych 778 mln dolarów kary za powiązania swojej filii w Syrii z grupami terrorystycznymi, w tym z organizacją Państwo Islamskie.
Spokojnie mają na tyle kasy, że zaraz w dochodzeniu sprawdzą jakie telefony logowały się w tych obszarach. Rozpoznanie który z nich najszybciej rozpruje się na przesłuchaniu i potem już z górki.
habiTEK napisał/a:
Ty poważnie, czy jesteś kolejnym anty-szczepo-z🤬bem ?
Piąta dawkę dają,zapisany?
Już pomijając fakt ,kto ,komu ,po co i dlaczego , to całkiem nieźle zorganizowana akcja.
konto usunięte
2022-12-13, 0:10
Od kiedy siekierka to młot?
Oni chyba jednak wierzą w granicę CO2 po której przekroczeniu wszyscy na ziemi się podusimy.
kiedyś był taki film z somalijskimi piratami i pięknie zanim podpłynęli dostali serię z automatu po pokładzie. tak powinno być i tu.Wieżyczka ,gość z automatem i jak ktoś nieproszony przekroczy próg to seria po nogach. By się śmiecie nauczyli. To samo jeśli chodzi o próg własnego domu . Włazisz nieproszony , wyjeżdżasz nogami do przodu.
Czy jest na sali lewaczek Wiewór? Co tam napiszesz o spedalonym zielonym zachodnim dobrobycie, ewentualnie w jakim kierunku zmierzacie z🤬by?
grudzin7 napisał/a:
Brawo ekoc🤬y. Spalenie maszyn (a właściwie wszystkich plastików i gum w nich, bo przecież metal się nie pali) jest zajebiście ekologiczne. Świetny plan.
Najlepsze, że teraz większość tych zniszczonych rzeczy pójdzie do utylizacji - ekologia kolejny raz props
konto usunięte
2022-12-13, 16:05