👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Piwo....
materiał daje do myślenia... bardzo, no i te autorytety panów w białych fartuchach... cholercia, pewnie bym zrobił dokładnie to samo...
materiał daje do myślenia... bardzo, no i te autorytety panów w białych fartuchach... cholercia, pewnie bym zrobił dokładnie to samo...

gdyby widział rażonego prądem może jeszcze by się namyślił....

Niestety replikacja tego eksperymentu w Polsce ze względow etycznych jest zakazany, a szkoda, bo przez to musialem zmienic temat mojej pracy magisterskiej.

Autorytet to jedna sprawa, ale równie istotną jest przerzucenie odpowiedzialności. Tak mi każą, to robię - nie jestem odpowiedzialny za nic, po prostu wykonuję polecenia - koleżka w białym kitlu wydał takie polecenie. Na marginesie, ciekawi mnie jakie wyniki byłyby w Chinach ale z doświadczenia mogę oszacować, że jakieś 99%

Zajebiste
oglądałem to w TV. Było to częścią innego ekperymentu
to zadanie miało jedynie na celu wskazanie najsilniejszych jednostek które miały wziąć udział w ostatecznej rozgrywce

To chyba ci debile nigdy nie byli porażeni prądem, człowiek wtedy nie krzyczy bo prąd paraliżuje

alan 10, odsyłam do literatury. Głownie autorytet, Brak poczucia bezpośredniej odpwqiedzialności też. Ale to wykonawcy płakali i histeryzowali, że chcą przestać, więc odpowiedzialnośc tutaj kuleje. Zawsze pytali o pozowlenie osoby kierujące. Bądź prosili. Różnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie