📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest po prostu smutne. Ludzie żyją tam za dolara miesięcznie. Nie oczekujcie nie wiadomo czego. Każdy dzień to walka o przetrwanie.

@ ProVVe
Nie wiedziałem, że Indusi to cyganie, spoko dzięki twojej wiedzy wszyscy już wiemy
Nie wiedziałem, że Indusi to cyganie, spoko dzięki twojej wiedzy wszyscy już wiemy

@ lukimkz2221993
Akurat dobrze napisał, cygaństwo pochodzi właśnie z Indii.
Akurat dobrze napisał, cygaństwo pochodzi właśnie z Indii.

No wlasnie, co jak co, ale u nas by sie zatrzymal pierwszy samochod zapewne w takiej sytuacji. A gosciu nie zwraca sie do ludzi tylko do samochodow, bo chce sie dostac do szpitala, a nie zostac pocieszonym, ze wszystko bedzie dobrze
robienie żartów (no bo jak nazwać taką akcję?) z takich rzeczy nie jest czymś dobrym... przeciez ci wszyscy którzy byli świadkami tej sytuacji, nastepnym razem nawet się nie zatrzymają, bo pewnie znów ktoś robi sobie jaja na ulicy
Oczywiście każdy po powrocie z urlopu z Indii jest zachwycony przyrodą, ludźmi, zwierzętami, jedzeniem...aż znajomym poleca wyjazd właśnie tam. Pytanie tylko, czy rzeczywiście był w Indiach, czy walił gruchę przez 2tyg w **** nadmorskim hotelu.

ukcioo napisał/a:
robienie żartów (no bo jak nazwać taką akcję?) z takich rzeczy nie jest czymś dobrym... przeciez ci wszyscy którzy byli świadkami tej sytuacji, nastepnym razem nawet się nie zatrzymają, bo pewnie znów ktoś robi sobie jaja na ulicy
Żart? Specyficzne masz poczucie humoru.
Nie zatrzymają się następnym razem? Moim zdaniem chłopak zaapelował swoją akcją do sumienia gapiów. Oni w końcu nic nie dyskutowali, tylko stali jak wyryci. Może wreszcie sobie uświadomili, że przez taką bierność w Indiach można bezkarnie gw🤬cić, zabijać, rabować.
dionizodoros napisał/a:
Żart? Specyficzne masz poczucie humoru.
Nie zatrzymają się następnym razem? Moim zdaniem chłopak zaapelował swoją akcją do sumienia gapiów. Oni w końcu nic nie dyskutowali, tylko stali jak wyryci. Może wreszcie sobie uświadomili, że przez taką bierność w Indiach można bezkarnie gw🤬cić, zabijać, rabować.
nie mowie ze wszyscy, ale niech bedzie to 5% tych, którzy w tym uczestniczyli... pozniej te 5% oleje podobną sytuację, która wcale nie musi byc 'fejkiem'

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie