Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Goliat777 2025-07-06, 22:48 1
Keg sreg k🤬a co za różnica ..j🤬 ich.
Zgłoś
trawa 2025-07-06, 23:36
Bartip napisał/a:

ak piwo jest mocno na gazowane to potrafi jebnąć jak na filmie.

Nie wtedy,bo gazuje się na miejscu,a nie w browarze ( a raczej mieszalni koncentratów).
Wali wtedy jak ten "zajzajer" zacznie fermentować i bania ciśnienia nie zniesie.
Zgłoś
SoundsGoodMan 2025-07-07, 9:07
wuskai napisał/a:

Nie keg, a zwykła plastikowa mocno nadęta butla 3 litrowa na najtańszy możliwy sikacz jaki istnieje. Czyli odpady po myciu kadzi.

Oczywiście, że to jest keg. To, że u Was na wsi jedyna rzecz z tworzywa sztucznego to dildo twojego starego, to nie znaczy, że inni tak piwka nie pakuja
Zgłoś
panar3 2025-07-07, 10:17
wuskai napisał/a:

Nie keg, a zwykła plastikowa mocno nadęta butla 3 litrowa na najtańszy możliwy sikacz jaki istnieje. Czyli odpady po myciu kadzi.

3 litrowa?! Chyba 30-to litrowa...
Zgłoś
Aonoyoru 2025-07-07, 10:19
wuskai napisał/a:

Jak słucham/czytam takich specjalistów to mnie krew zalewa....
Pijcie sobie te wasze seryjne szczyny (nie wymieniam marek), Widziałeś ty kiedyś płukanie kadzi? Popłuczyny jako piwo sprzedawane? W jakim ty k🤬a świecie żyjesz?

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
ponuryklecha78 2025-07-07, 12:34
wuskai napisał/a:

wpisz sobie chłopcze w Google keg plastikowy bo chciałeś zabłysnąć z ta 3 litrową butlą i się sam zaorałeś
Zgłoś
wuskai 2025-07-07, 13:08
@Aonoyoru: orłem intelektu to ty nie jesteś skoro sarkazmu nie byłeś w stanie dostrzec.
Zgłoś
Aonoyoru 2025-07-07, 14:39
wuskai napisał/a:

@
: orłem intelektu to ty nie jesteś skoro sarkazmu nie byłeś w stanie dostrzec.

Aż nie wiem czy tłumaczyć ci czym jest sarkazm.

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-07, 16:42 1
Legenda głosi że ten gostek sp🤬ala tak do dzisiaj...
Zgłoś
Kamilarz 2025-07-07, 18:51
wuskai napisał/a:

Mordo, Ty żeś jest nadętą plastikową butlą. To ma więcej jak 3 litry
Zgłoś
grzehuu 2025-07-12, 16:17
wuskai napisał/a:

mylisz się
to jest specjalny plastikowy keg na piwo lub wino
Zgłoś
p1993 2025-07-17, 16:28
wuskai napisał/a:

C🤬ja się znasz Keg jednorazowy używany np. w piwach kratowych i winach musujących z Włoch

Wszyscy k🤬a znawcy, w każdym temacie.

Zgłoś