ak piwo jest mocno na gazowane to potrafi jebnąć jak na filmie.
Nie wtedy,bo gazuje się na miejscu,a nie w browarze ( a raczej mieszalni koncentratów).
Wali wtedy jak ten "zajzajer" zacznie fermentować i bania ciśnienia nie zniesie.
Nie keg, a zwykła plastikowa mocno nadęta butla 3 litrowa na najtańszy możliwy sikacz jaki istnieje. Czyli odpady po myciu kadzi.
Oczywiście, że to jest keg. To, że u Was na wsi jedyna rzecz z tworzywa sztucznego to dildo twojego starego, to nie znaczy, że inni tak piwka nie pakuja
Nie keg, a zwykła plastikowa mocno nadęta butla 3 litrowa na najtańszy możliwy sikacz jaki istnieje. Czyli odpady po myciu kadzi.
3 litrowa?! Chyba 30-to litrowa...
Jak słucham/czytam takich specjalistów to mnie krew zalewa....
Pijcie sobie te wasze seryjne szczyny (nie wymieniam marek), Widziałeś ty kiedyś płukanie kadzi? Popłuczyny jako piwo sprzedawane? W jakim ty k🤬a świecie żyjesz?
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
wpisz sobie chłopcze w Google keg plastikowy bo chciałeś zabłysnąć z ta 3 litrową butlą i się sam zaorałeś
@
: orłem intelektu to ty nie jesteś skoro sarkazmu nie byłeś w stanie dostrzec.
Aż nie wiem czy tłumaczyć ci czym jest sarkazm.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Mordo, Ty żeś jest nadętą plastikową butlą. To ma więcej jak 3 litry

mylisz się
to jest specjalny plastikowy keg na piwo lub wino
C🤬ja się znasz

Wszyscy k🤬a znawcy, w każdym temacie.