👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No właśnie tak dodatkowo to z tego co kojarzę holowanie na ekspresówkach/autostradach zaczyna się od 500zł i paru pkt. karnych. Nie mówie bo sam ostatnio byłem na holu na ekspresówce (laweta tania nie jest- przynajmniej dla mnie).

longlong7 napisał/a:
chrysler stratus (holowany) fajne autko
Żaden Chrysler.. To jest Nissan S14/200SX.

to nie on, ten material jest z 2012, nasz scigant jeszcze zyje

Sutener napisał/a:
http://www.tvn24.pl/szalenczy-rajd-ulicami-warszawy-kierowca-mogl-pokonac-nawet-30-km,436991,s.html
Wczoraj ktoś wrzucił filmik z popisem tego przygłupa .
Policja nie reaguje , bo bardzo dobrze wie kto to jest , i pewnie tatus zbyt wysoko jest usytuowany
Bimmer napisał/a:
Żaden Chrysler.. To jest Nissan S14/200SX.
miałem te auto to wiem dzieciaku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie