Ładnie je kulkami częstuje.
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Teksaskiej? Gdzie to jest?
Ładnie ktoś pojechał
No Roadrunners were injured in the making of this video....
A komentarz Krystyny Czubówny to gdzie??? Wtedy byłby Oskar, tak jest tylko piwo
Super, szkoda ze w zachodniej Europie tak to nie działa
Super, szkoda że w zachodniej Europie to tak nie działa
U nas też tak powinno być, a nie że dzik zrył kartofle czy pszenice i jedyne co mogę zrobić to założyć pastucha, to jest kpina, myśliwi nie widzą problemu, niech sobie lasy ogrodzą...
mg_schutze napisał/a:
2:00 duble kill
pocisk przeszedł i skręcił ale numer
Dziwna sprawa, w 7.22 jest to samo, czy to nie fejk z tym strzelaniem? Niemożliwe by dwóch naraz tak strzelało. Z tym nałożeniem celownika i odgłosem strzału to ściema.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
@up
W komentach pisało, że strzelali prawdopodobnie we dwójkę ze zgraniem się z momentem pociągnięcia za spust.
A mi p🤬lone bobry co roku szabrują pomost, a w tym roku przeszły same siebie i zaj🤬y cały. No k🤬a przychodzę kiedyś i nie ma pomostu. Wzięli je pod ochronę i namnożyło się ich jak psów i nie idzie jak wytępić. Każdy ma świadomość, że urosło to do skali szkodnictwa i każdy stara się walczyć po cichu, ale nie idzie. C🤬j już w mój pomost na działce, ale sąsiadowi obok wyj🤬y pół sadu, które zasadził jego pradziad. Straty takie, że zajmie to kilkanaście lat, żeby wróciło do normy. I co można zrobić? Napisać do Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska. Zwrot poniesionych strat (jeśli uznają) płacą (oczywiście) z pensji podatników. Zostaje za rok kupić wnyki, czarnoprochowce i polować nocą albo zainwestować w plastikowy pomost.
I co noc tak garuje? Za pieniądze wydane na sprzęt mógłby siatką i drutem ogrodzić cały teksas od reszty kraju i spać jak człowiek. Chyba że to sadol a krówki trzyma na przynętę, to inna inszość.
robsonx79 napisał/a:
I co noc tak garuje? Za pieniądze wydane na sprzęt mógłby siatką i drutem ogrodzić cały teksas od reszty kraju i spać jak człowiek. Chyba że to sadol a krówki trzyma na przynętę, to inna inszość.
myślę, że jak koleś ma własną farmę krów w Teksasie to p🤬li go kwota typu 10k dolarów na broń, której i tak ma prawdopodobnie kilka rodzajów jak to w ameryczce bywa. Typ pewnie ma frajdę ze strzelania do kojotów zamiast p🤬lić się w jakieś płotki i ogrodzenia.
@usztafe
Wystarczy wilki zaprosić i bobry szybko znikną. W mojej okolicy też była plaga bobrów, pokazały się wilki, po roku nie ma żadnego bobra. Za to się wydry rozpanoszyły, a z nimi chyba wilk sobie nie radzi tzn. nie potrafi złapać.
robsonx79 napisał/a:
Od razu całe stany by mógł ogrodzić za kila tysięcy dolarów

Najlepszą walką ze szkodnikami jest ich zabijanie i to się prędko nie zmieni.
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zarazem długość jak i treść filmu idealna do obiadu.
Na filmiku kojoty nic nie robią. Po prostu je morduje bo dzięki temu ma wzwód.
Za zabijanie zwierząt bez powodu brak piwa.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway