Ja przerabiałem skurcze Łydy, śródstopia i dłoni. Łydy boli kurewsko to każdy wie, ale spróbujcie coś zrobić jak dostaniecie skurczu dłoni. Palce się nie chcą prostować
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."

podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Co to za białe plamy na tapczanie?? ;D 'OMG I can't belive. You need to get up. This is not funny<buahahah>'. W ogóle jak śmiesznie to akcentuje.
Heh ja mialem tylko skurcze stopy (smiesznie palce wykreca) i w chlodne dni jak ziewam to lapie mnie czesto skurcz twarzy. PRZEJ🤬E, nie da sie buzi zamknac.

Skurcz łydki to nic innego jak skurczenie mięśnia. Można to zrobić samemu na zawołanie... Ale fakt że dosyć bolesne gówno taki mimowolny skurcz

ja przy ziewaniu z opuszczona glowa mam skurcz karku i nap🤬la w c🤬j
musze ja odchylic do tylu bo czuje sie ak jak by mi tetnice wyrywalo ^^

No ja mialem najczesciej w dziecinstwie wlasnie skurcz lydki i stopy... Tak jak jeden z poprzednikow, skurcz stopy najczesciej mnie lapal na basenie, mielismy plywac na zabke i h🤬j nie da rady.. Eee tam nie bede sie rozpisywal, i tak zaraz pewnie bedzie 5 stron swoich przezyc jak na samosi.
RaScad napisał/a:
Co wy, k🤬a, wiecie o bólu od skurczu. Miał ktoś kiedyś skurcz samej stopy?? Ja p🤬lę... Nie dość, że nie chce puścić w p🤬du czasu to jeszcze najczęściej lapał mnie na basenie.....
co Ty wiesz o strasznym skurczu... miałeś kiedyś skurcz uda podczas srania ? kiedy musisz wstac a interes wisi w połowie drogi, masz wybór zacisnąć zęby lub wstać i pozwolić żeby gówno poszło po nogawce, to są prawdziwe dramaty.
Kolege w czasie meczu złapał skurcz w obu łydkach, akurat znajdował się przy linii bocznej, a że to klasa okręgowa to tuż za linią była żwirowa droga padł centralnie na twarz którą oczywiście sobie zdarł...
podpis użytkownika
"Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie"
nie no k🤬a, dzieki za przypomnienie tego co mnie dzis zbudzilo - bylo zajebiscie przyjemne, do tej pory lyda nap🤬la...