📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wiem ze większość z Was napisze mi że gówno bym zrobił, ale powiem Wam że przeszedłbym się tamtędy.
Gorzej miałbym z rowerem.
Gorzej miałbym z rowerem.

Xenomorph08 napisał/a:
przeszedłbym się tamtędy
A co na to Twój lęk wysokości?

Cytat:
Wiem ze większość z Was napisze mi że gówno bym zrobił, ale powiem Wam że przeszedłbym się tamtędy.
przeszedłbyś i zrobił gówno po drodze

już bym wolał słuchać takiej gównianej muzyki niż przejść taką trasą

Szczerze?? Jak bym tam miał iść, to bym coś zrobił i nie mówcie że nie:) Bo bym się zesrał

Był już podobny film z tej trasy, może podpiąć?
sadol.pl/drozka-w-gorach-vt22285.htm
sadol.pl/drozka-w-gorach-vt22285.htm

Jak dla mnie właściciel tych owłosionych nóg ma jaja jak słoń. Nie dość, że przeszedł się tą niszczejącą i kruszącą się ścieżką, to nawet mu kamera nie latała, jak u niektórych domorosłych kamerzystów z napadami epilepsji, kiedy przechodził po tych zardzewiałych balach! Megaszacun!

@2xup kamerę miał podpiętą do kasku?
@up odwiert z punktu wyjściowego, żelazna belka w odwiert, zalanie, kolejny odwiert i belka, potem pręty między nimi potem zalanie betonem i kolejny odcinek. Kawałek po kawałku każdą kolejną belkę mocowali będąc na poprzedniej. Podobne do budowy mostów
@up odwiert z punktu wyjściowego, żelazna belka w odwiert, zalanie, kolejny odwiert i belka, potem pręty między nimi potem zalanie betonem i kolejny odcinek. Kawałek po kawałku każdą kolejną belkę mocowali będąc na poprzedniej. Podobne do budowy mostów

Chyba za tagi powinno wylecieć. Jak to później ktoś ma znaleźć, te, autor?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie