Znana nauczycielka śpiewu i jurorka programów tv zdecydowała się rozebrać dla Ckm u.Sesja z udziałem Eli pojawi się w najbliższym numerze. Ela pozuje do rozbieranych zdjęć w swoim śląskim mieszkaniu. Wiem że, nie wyglądam jak dziewczyna z Ckm u -mówi Ela jednak chciałam udowodnić że, kobieta w każdym wieku jest piękna i ma swoją wartość.
Ciekawe na za ile zgodziła się pozować? Spekuluje się że, za zupełną darmochę jedynie dla samej
Nieudany fotomontaż lecz mnie rozbawił
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-04-21, 15:26
na harda z nią!
panowie to przecież jest obleśne
wygląda jak świnia.. jeszcze w dodatku się ubrudziła.
nie jak świnia, tylko jak bardzo wymyty Ork
konto usunięte
2010-04-21, 17:20
ale z niej sunia mmmmmm
konto usunięte
2010-04-21, 17:29
Ta.. a tu zdjęcie plenerowe:
konto usunięte
2010-04-21, 17:32
konto usunięte
2010-04-21, 20:03
jak tak na nia patrze to mi ziemniakiw piwnicy gnija
konto usunięte
2010-04-21, 20:46
Ponoć dopłacała do tej sesji.
Ponoc dopłacała do tej sesji.
konto usunięte
2010-04-21, 21:11
@EveryDayMosh - MISTRZ ortografii
@EveryDayMosh - mistrz ortografii
konto usunięte
2010-04-22, 0:41
kurde i znowu piwo dałem nie tam gdzie chciałem. CKM by zmienił nazwę na jaghtpanter
" Wiem że, nie wyglądam jak dziewczyna z Ckm u -mówi Ela jednak chciałam udowodnić że, kobieta w każdym wieku jest piękna... "-mówi Ela. Kurde skoro nawet króliczkom Playboya robią retusze zdjęć to już sobie wyobrażam jak oni ją przerobią żeby się te zdjęcia nadawały do druku xD
konto usunięte
2010-04-22, 17:07
jem własnie obiad, przeglądając sadola... Po tym co zobaczyłem straciłem apetyt