3 tysiące złotych grzywny, utrata uprawnień do kierowania, 3 letni zakaz prowadzenia pojazdów oraz pokrycie kosztów postępowania w wysokości 1500 złotych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Z całym szacunkiem dla waszych wypowiedzi ale ten kto uważa, że winę ponosi skręcający w lewo powinien stracić prawo jazdy. Uderzone auto było na skrzyżowaniu 4 sekundy kierujący który dojeżdża do skrzyżowania musi zachować szczególna ostrożność i umożliwić zajd każdemu kto na nim jest, nie można wjechać na skrzyżowanie gdy są na nim pojazdy. Dam wam przykład jest korek i kierujący zatrzymuje się na środku skrzyżowania gdyż nie ma gdzie zjechać ( tak wiem popełnia wykroczenie ) i zostaje na tym skrzyżowaniu ( nie stoi w miejscu ale się toczy 1 km/h ) a wam się zapala zielone, to według waszej interpretacji walicie w niego i jest jego wina. I jeszcze jedno być może kierujący audi znał synchronizację świateł ale jestem ciekam czy zatrzymał by się przed czerwonym
@MachoJuh @mutant co? Czyli gdy na zielonym wjade w kogos, kto sie wbil na czerwonym, to jest to moja wina, bo on nie opuscil skrzyzowania?
Nie wolno Ci wjechać na skrzyżowanie jeśli nie masz możliwości jego opuszczenia - czyli jeśli debil nie zjechał i blokuje ci drogę- to tak, nie możesz wjechać
Nie wolno Ci wjechać na skrzyżowanie jeśli nie masz możliwości jego opuszczenia - czyli jeśli debil nie zjechał i blokuje ci drogę- to tak, nie możesz wjechać
Ponieważ widzę, że nie tylko sędzia znalazł prawo jazdy w czipsach - zagadka drogie sadole.
Czy pierwszeństwo ma niebieskie czy czerwone autko?
Czy pierwszeństwo ma niebieskie czy czerwone autko?
Voidifinity
Tak pro forma, zdjęcie które wkleiłeś jest datowane na 2012 rok, a gdy przyjrzymy się bliżej sygnalizacji po lewej stronie, to naliczymy tam tylko jeden, a na filmie mamy cztery.
Co nie zmienia faktu, że wina skręcającego w lewo.
Tak pro forma, zdjęcie które wkleiłeś jest datowane na 2012 rok, a gdy przyjrzymy się bliżej sygnalizacji po lewej stronie, to naliczymy tam tylko jeden, a na filmie mamy cztery.
Co nie zmienia faktu, że wina skręcającego w lewo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie