3 tysiące złotych grzywny, utrata uprawnień do kierowania, 3 letni zakaz prowadzenia pojazdów oraz pokrycie kosztów postępowania w wysokości 1500 złotych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Z całym szacunkiem dla waszych wypowiedzi ale ten kto uważa, że winę ponosi skręcający w lewo powinien stracić prawo jazdy. Uderzone auto było na skrzyżowaniu 4 sekundy kierujący który dojeżdża do skrzyżowania musi zachować szczególna ostrożność i umożliwić zajd każdemu kto na nim jest, nie można wjechać na skrzyżowanie gdy są na nim pojazdy. Dam wam przykład jest korek i kierujący zatrzymuje się na środku skrzyżowania gdyż nie ma gdzie zjechać ( tak wiem popełnia wykroczenie ) i zostaje na tym skrzyżowaniu ( nie stoi w miejscu ale się toczy 1 km/h ) a wam się zapala zielone, to według waszej interpretacji walicie w niego i jest jego wina. I jeszcze jedno być może kierujący audi znał synchronizację świateł ale jestem ciekam czy zatrzymał by się przed czerwonym
@MachoJuh @mutant co? Czyli gdy na zielonym wjade w kogos, kto sie wbil na czerwonym, to jest to moja wina, bo on nie opuscil skrzyzowania?
Nie wolno Ci wjechać na skrzyżowanie jeśli nie masz możliwości jego opuszczenia - czyli jeśli debil nie zjechał i blokuje ci drogę- to tak, nie możesz wjechać
Nie wolno Ci wjechać na skrzyżowanie jeśli nie masz możliwości jego opuszczenia - czyli jeśli debil nie zjechał i blokuje ci drogę- to tak, nie możesz wjechać
Ponieważ widzę, że nie tylko sędzia znalazł prawo jazdy w czipsach - zagadka drogie sadole.
Czy pierwszeństwo ma niebieskie czy czerwone autko?
Czy pierwszeństwo ma niebieskie czy czerwone autko?
Voidifinity
Tak pro forma, zdjęcie które wkleiłeś jest datowane na 2012 rok, a gdy przyjrzymy się bliżej sygnalizacji po lewej stronie, to naliczymy tam tylko jeden, a na filmie mamy cztery.
Co nie zmienia faktu, że wina skręcającego w lewo.
Tak pro forma, zdjęcie które wkleiłeś jest datowane na 2012 rok, a gdy przyjrzymy się bliżej sygnalizacji po lewej stronie, to naliczymy tam tylko jeden, a na filmie mamy cztery.
Co nie zmienia faktu, że wina skręcającego w lewo.
miał zielone nie spowodował wypadku wiec wina tego co się kręcił czy wy tego chcecie czy nie kierowca audi mógłby dostać mandat za prędkość ale nie dostanie bo nikt mu nie zmierzył prędkości taki kraj niestety
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie