👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W ogóle to kto to jest ten pakol? Kim on w ogóle jest? On istnieje tylko i wylacznie bo ma za ziomków ludzi z rps itp. Zwykly cieć co jedzie na fejmie koleżków.

prowadzący kijowy , ale on tez zero dystansu do siebie ... żenada

AHAHAHAHAHAHAHAH
-dojdzmy do pytan o muzyke
- zadalem Ci pytanie o muzyce to powiedziales ze bedziesz mial rok przerwy
ahahah
-dojdzmy do pytan o muzyke
- zadalem Ci pytanie o muzyce to powiedziales ze bedziesz mial rok przerwy
ahahah
Że też nikt mu nie powiedział, że im bardziej się będzie spinał tym dłużej i mocniej będzie ten jego nieszczęsny freestyle przerabiany...

Ja wychodzę z założenia, że bez dystansu do siebie to w tym kraju się nie przeżyje;d Eldo naburmuszony jakby mama opowiadała jaki był słodki jak miał 3 latka. Nie życzę mu większej sławy niż ma bo nie przeżyje chłopak tego;d

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie