A to jest facet? O ja p🤬lę, niedługo potop będzie, bo to już jest przesada.
I pomyślcie sobie, że on to musi rozmontować po każdej jeździe żeby mu tego nie ukradli.

"toż to najprawdziwszy samochodowy klakson! działa? działa!" ja p🤬le normalnie bob budowniczy...

Kierunkowskazy do roweru miał mój brat już z 10 lat temu normalnie ze sklepu bez żadnego kombinowania, ale okazało się, że są gówno warte. Jest jedna rzecz tutaj, którą chciałbym mieć - klakson. Rowerzyści są bardzo często ignorowani przez kierowców, a klakson to bardzo dobre uzupełnienie darcia mordy

Jakby mu sie obcielo wlosy mialby morde jak troll face
podpis użytkownika
buli

Jedziecie po nim, a sami byście pewnie nie potrafili łożyska wymienić, że o waszych mordkach nie wspomnę.
Michały Anioły z facjatami Brada Pitta się poznajdowały. Zapewne połowa z was potrafi tylko jointa skręcić i jest z tego dumna.
Ten koleś to nadzieja na to, że ten świat będzie lepszy - nie wy, bando debili i tłuków. A teraz marsz na świeże powietrze pozelać sobie pod klatką...
Michały Anioły z facjatami Brada Pitta się poznajdowały. Zapewne połowa z was potrafi tylko jointa skręcić i jest z tego dumna.
Ten koleś to nadzieja na to, że ten świat będzie lepszy - nie wy, bando debili i tłuków. A teraz marsz na świeże powietrze pozelać sobie pod klatką...
A w następnym odcinku elektrownia atomowa w kole...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Powstań! napisał/a:
Jedziecie po nim, a sami byście pewnie nie potrafili łożyska wymienić, że o waszych mordkach nie wspomnę.
Czyżby bohater filmiku? Moja mała blondyneczko..lalalala