📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:56
🔥
Zwierzak na granicy
- teraz popularne

Selekcjoner napisał/a:
nie dziwię się że go nie wzięli na front
Nie takich jak on biorą. Im głupszy, tym lepszy.
Głośno nikt o tym nie mówi, ale zawartość promili we krwi paradoksalnie ...chroni delikwenta przed skutkami porażenia 😃
Całkiem poważna dyskusja wywiązała się na ten temat przed egzaminem na uprawnienia SEP (Stowarzyszenie Elektryków Polskich), kiedy się o takowe ubiegałem lata temu.
Otóż alkohol w przeciwieństwie do wody jest izolatorem. Jego zawartość w płynach ustrojowych pogarsza zatem przewodność tkanek (większa rezystancja) i w analogicznych warunkach zewnętrznych "narąbany" osobnik dozna mniejszych skutków swojej niefrasobliwości od człowieka kryształowo trzeźwiutkiego.
Taki paradoks - kto nie pije, ten się może prędzej wsypać we własne kalosze.
Całkiem poważna dyskusja wywiązała się na ten temat przed egzaminem na uprawnienia SEP (Stowarzyszenie Elektryków Polskich), kiedy się o takowe ubiegałem lata temu.
Otóż alkohol w przeciwieństwie do wody jest izolatorem. Jego zawartość w płynach ustrojowych pogarsza zatem przewodność tkanek (większa rezystancja) i w analogicznych warunkach zewnętrznych "narąbany" osobnik dozna mniejszych skutków swojej niefrasobliwości od człowieka kryształowo trzeźwiutkiego.
Taki paradoks - kto nie pije, ten się może prędzej wsypać we własne kalosze.
Selekcjoner napisał/a:
nie dziwię się że go nie wzięli na front
On jest cały czas na takiej fazie że nawet nie zauważył że dostał wezwanie xd
Toć tam taki chłop to skarb. Prądy ogarnie i może coś prąciem potrąca. Te kobity tam na darmo nie stoją

Dtrach takiego przytrzymywać, bo nie wiadomo kiedy zlapie za fazę, ale baby są jeszcze głupsze niż on, więc nie czują zagrożenia...
No patrzcie stare durne odważne kobiety nie potrzebujące mężczyzny nie poradzą sobie same?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie