Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Izaki13 2022-02-10, 9:49
Smieja sie z Dudy ,ale kuzwa przy to jest inteligentyny gosc, moze i gra dla kaczora ,ale to nje debil jak wielu tu mysli.

Porownajcie sobje wywiady Dudy ,a Komoroeskiego xzy Walesy, przeciez to dzbany totalne zwlaszcza bolek. Jego wypowiedz o slowiku xD
Zgłoś
Rozjebie 2022-02-10, 12:00 1
ProVVe napisał/a:

taki kto? Przecież to p🤬lony komunistyczny karzeł... Zaświecili mu złotówkami i bez mrugnięcia dał im dupy... Wszystkich z tuskiem, kaczorem i tymi ryjami z filmu z 89 o okrągłym stole powinno się wymordować w najbardziej spektakularny sposób.... Sk🤬ysyn z matka boska w klapie latał, a ludzi sprzedał i cały kraj. Sie k🤬a komuchy nauczyly do kosciola chodzic po 89, żeby trudniej ich bylo wyłapać wzrokiem (teraz to kolejna mafia co grabi ludzi). Tutaj nie ma co wiele pisac. Polska upadła po 89 i nigdy z komunizmu nie wyszla... Czy wyjdzie nie mam pojecia, ale jesli nikt nie zacznie politykow mordowac to karuzela bedzie sie dalej krecic. Najlepsza byłaby ogolno polska akcja i w jeden dzien wszystkich z rodzinami łacznie wybic do nogi i wybrac nowych niekaranych, niezamieszanych w matactwa i nie zamieszanych wczesniej w polityke ludzi etc etc. Ja p🤬le, aż mnie teraz skreca jak sobie przypomne co oni ustalali na wizji... Tam juz wtedy powinny leciec kule w te zdradzieckie ryje... Tak ten czlowiek nie powinien chodzic pośród żywych od 89 roku jak i reszta tych świń

Ja zwykle nie mieszam sie w politykę, bo szkoda na to mojego czasu, ale mnie rozp🤬ala najbardziej to, ze kiedyś PO i PIS to była jedna partia, te same komusze mordy.
Potem niby sie rozdzielili na dwie partie i od 15 lat wymieniają sie władzą wyzywając jeden drugiego od komuchów.
A polskie zabetonowane cz🤬chy łykają to jak pelikany i nap🤬laja sie bambusem miedzy sobą
Zgłoś
ProVVe 2022-02-10, 18:16 2
Rozjebie napisał/a:

Ja zwykle nie mieszam sie w politykę, bo szkoda na to mojego czasu, ale mnie rozpie**ala najbardziej to, ze kiedyś PO i PIS to była jedna partia, te same komusze mordy.
Potem niby sie rozdzielili na dwie partie i od 15 lat wymieniają sie władzą wyzywając jeden drugiego od komuchów.
A polskie zabetonowane murzyny łykają to jak pelikany i napie**alaja sie bambusem miedzy sobą

Dokładnie, a my nie wiemy czy oni nie widzą tego czy nie chcą bo tak wygodniej. Nie dalej jak wczoraj odpaliłem sobie Polskie ZOO z 92r. (do 94 lecialo) i "Polska Szopka (92 do 93) i nawet tam maja kaczorów pokazanych z kim trzymali a oni miedzy po i pis od niemal 20 lat wybierają, a te same chamy od "zajebistej zmiany siedza na stolkach... Tyle, że raz wyzej raz nizej i pozniej w spolkach na stanowiskach to jest najwiekszy przekret w PL

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Halmann 2022-02-10, 18:47
Lech Wałęsa nadal w formie. Kiedyś proponował takie rozwiązanie na problemy z drogim paliwem: A satelity latajo i nic im nie poczeba! Niech auta jeżdżo jak satelity. I już. Zrobione.
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-02-12, 2:41
Tworzysz Bolek kontratakuje, tępych sadoli edukuje
Zgłoś