K🤬a tam był naprawdę potencjał na harda. Koło tucznika w czerwonym stoi butla z gazem

A najlepsze, że ci wszyscy ludzie wybierają innym potem rząd i prezydenta.
bercisko napisał/a:
K🤬a tam był naprawdę potencjał na harda. Koło tucznika w czerwonym stoi butla z gazem
Chyba p🤬lnęło bo się filmik urwał

Że też nie jebło??!?! Jaka szkoda. Koleś jaki stary taki głupi. Mógł zlecić zapalenie polan temu psu. Na pewno wypadłoby to lepiej
Klasyczna akcja osoby z postępującym alzheimerem a ci łacha drą że głupi albo że z matką mieszka. Znaczy no, sam się uśmiałem, ale nie przeszło mi przez myśl obrażać go w komentarzach. Ale oczywix grono szanownych sadolków posikało się będąc pewnym, że typ nigdy w życiu kanistra nie trzymał i wy oczywiście zrobilibyście to lepiej podczas gdy większość z was ledwo potrafi zawiązać sobie sznurowadła
Przypominacie mi trochę te tępe p🤬dy oglądające trudne sprawy i resztę tego głupiego gówna po to by wmawiać sobie samym, że jesteście niesamowicie inteligentni względem tych których oglądacie

Przypominacie mi trochę te tępe p🤬dy oglądające trudne sprawy i resztę tego głupiego gówna po to by wmawiać sobie samym, że jesteście niesamowicie inteligentni względem tych których oglądacie

Widać, że to nie pierwszy raz, skoro baba siedzi owinięta w koce przeciwpożarowe.
achimos1985 napisał/a:
Ja p🤬le co taki ma w głowie? Bo k🤬a mózgu tam nie ma na 100%
14 emeryture
achimos1985 napisał/a:
Ja p🤬le co taki ma w głowie? Bo k🤬a mózgu tam nie ma na 100%
Ktoś musi dawać nam tę rozrywkę, co nie?

Robi sobie spontaniczne pożary i gasi
a Wy co? Nadal przed monitorami?

Zabawa w strażaka w sumie każdy sposób na nudę jest dobry ...

podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...