Emmanuel Olisadebe, były reprezentant Polski, uczestnik mistrzostw świata w 2002 roku zakończył dziś karierę.
Cytat:
Zdecydowałem się zakończyć karierę. Pożegnałem Grecję, wróciłem do Nigerii
Z tej okazji filmik przypominający wszystkie jego dla Reprezentacji Polski.
j................1
2013-01-04, 15:44
Deyna zasłużony? zasłużył tym że po pijaku sie rozj🤬 samochodem i zginął w wypadku ? to rzeczywiście trzeba brać z niego przykład i go wielbić...
Olisadebe grał dla Polski i trzeba to docenić ! gdyby nie On Polska by czekała troszkę dłużej na udział w MŚ ..h🤬ja się znacie a p🤬licie...
K🤬a jak słyszę głosy Szpaka i Szaranowicza to sie przypomina dzieciństwo, takie dobre na drzewie, przy piłce, z kolegami, nie komputerem.
Piękna kłótniao bohaterów.Miodzio...
Ale k🤬a kolunio wkleił w vidło słowo ... mięli...
Elegancko
Będę go zjadł! To Nakulma powiedział jak dostał koguta za strzelenie bramki KS Gornik Zabrze
39 mln ludzi w kraju a my musielismy dac obywatelstwo dla cz🤬cha z nigerii, zeby dla nas gral bo jestesmy takimi p🤬dami w pilce noznej, ze az zal . a jak juz ktos umie grac, to dostaje kontrakt zza granicy i sp🤬ala jak najszybciej tylko moze .
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
b................7
2013-01-04, 21:00
Bo Polska można powiedzieć to taka ''ławka rezerwowych'' graja bo graja ale i tak każdy chciał by wyj🤬 za normalnymi pieniędzmi z dala od tego zadupia bo tylko pieniądze w tym świecie się liczą taka jest prawda i zazdrosne sk🤬ysyny co jada za 800 zł na miesiąc mówią pieniądze to nie wszystko c🤬ja prawda każdy wolał by zarabiać 10.000 zl niż 1.000zl
P................a
2013-01-04, 21:09

Jak możesz porównywać graczy jakieś gównianej gry do bohaterów, którzy gineli za wolność kraju. Gdyby bambo był mistrzem grania w chińczyka to też nazwałbyś go bohaterem ?
j................k
2013-01-04, 21:36
Wygląda na to, że prowokacja się udała!
Dobra, babus kiedyś się przydał, ale niech już sp🤬ala.
śmiechem żartem, wydaje mi się że tamtejsza reprezentacja, rozgromiła by dzisiejszą. K🤬a, pomimo że grali w niedopasowanych koszulkach, na stopach mieli najki, których wtedy było 100 razy mniej niż dzisiaj, a i tak dostawali się na mistrzostwa świata.
LucaBrasi napisał/a:
Prowokacja? Po prostu upamiętniam zasłużonego Polaka. Cześć i chwała Bohaterowi!
Za Twój sarkazm w realu kopnąłbym Cię w dupę ale tutaj postawię Ci piwo
podpis użytkownika
You must die I alone am best
P................z
2013-01-05, 13:16
LucaBrasi napisał/a:
Prowokacja? Po prostu upamiętniam zasłużonego Polaka. Cześć i chwała Bohaterowi!
Po pierwsze to nie jest Polak. Po drugie on tylko kopał piłkę i biegał. Co to ma do bohaterstwa?
Zajebisty był
M................L
2013-01-05, 13:33
JedzMojLagier napisał/a:
39 mln ludzi w kraju a my musielismy dac obywatelstwo dla cz🤬cha z nigerii, zeby dla nas gral bo jestesmy takimi p🤬dami w pilce noznej, ze az zal . a jak juz ktos umie grac, to dostaje kontrakt zza granicy i sp🤬ala jak najszybciej tylko moze .
Po prostu w Polsce jest taki system szkolenia młodzików, że nie zależnie czy po wygranym czy przegranym idą chlać

. Gdy jeszcze za czasów małolata chodziłem do klubiku grać, ile moich kolegów co naprawdę grali nie najgorzej i mogli zajść dalej woleli iść się zachlać lub zjarać. Taka już jest nasza Polska mentalność. A i nie oszukujmy się Polska ma bardzo słabą szkółkę trenerską, wiadomo że piłkarza trzeba trenować od najmłodszych lat. PZPN woli ściągnąć niemca polskiego pochodzenia, bo tam mają świetne wyszkolenie młodzików.