👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten koleś, co to przeklina jak w gimnazjum, to nie jest gość, który grał w Pitbullu ? W tej części, co z młodszym bratem mamuśkę zarąbali siekierą i do szafy schowali ?

w końcu ktoś znalazł sposób jak zrobić chociaż scenę tego filmu wartą obejrzenia

zajebisty film, nie ma piwa za przerabianie go
gimbaza go nie zrozumie pewnie nigdy
gimbaza go nie zrozumie pewnie nigdy

Świetny film... Chyba nie wiem z której strony to oglądaliście....

rockface123 napisał/a:
Właśnie gimbaza się nim zachwycała... i widzę że dalej to robi. Dla mnie to film o emo-krypto-pedale i tyle. Są lepsze filmy ukazujące takie problemy jednostki. No i wiadomo nie polskie.gimbaza go nie zrozumie pewnie nigdy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie