📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiedziałem że jest w tej tibii tyle emocji oraz takie straszne momenty. Muszę spróbować!
Ezio Auditore da Firenze napisał/a:
@up
Melisę dlatego go tak wykrzywiało przed tym monitorem![]()
Jak Ty z shishy palisz melisę to Ciebie zapewne też tak wykrzywia, z tego co paliłem i z tego co wiem to pali się MELASĘ ... to jest jednak różnica.

pewnie mu któryś pod stołem gałę obrabiał to się chłopak zaczął tak rzucać na krześle

WhyMe? napisał/a:
Emocje muszą być, piękny poker face kolesia. Dla niecierpliwych akcja od 0:25
![]()
Gdzie ty tu widzisz "pokerową twarz"? Trochę edukacji synku. Poker face to twarz, która nie wyraża emocji, itd.

jak dowalił ten ryj koczkodana po raz pierwszy to myślałem że się zesikam w gacie !
WhatsUpMan napisał/a:
Jak Ty z shishy palisz melisę to Ciebie zapewne też tak wykrzywia, z tego co paliłem i z tego co wiem to pali się MELASĘ ... to jest jednak różnica.
Dlatego masz teraz z kumaniem problemy

a tam czasami ktoś mu nie obrabia pod tym biurkiem z klawiaturą majkro$oftu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie