dzarul napisał/a:Przynajmniej ma zasady, a nie jest j🤬ą chorągiewką, bez kręgosłupa.
hitler i stalin też mieli
Widocznie nie tak dobre jak św. Wojtek.

(nie jesteśmy przecież jakimiś zwierzętami, tj. "lewakami" - w najgorszym znaczeniu tego słowa).
Radziłbym zresztą z teologicznego punktu widzenia przemyśleć wypowiedź ponieważ ostatnio papa franciszek powiedział, że zwierzęta idą do nieba

podpis użytkownika
asdasdasd
Jaką opinię? Stary c🤬j wciąż udaje, że on wszędzie boso chodzi? Nie płaci podatków w tym kraju od dawna. Ale polskie pieniądze bierze za produkcje czy książki?
Udaje, że chodzi boso? Co to k🤬a w ogóle ma znaczyć? Zastanawiasz się nad tym co piszesz?
A co do płacenia podatków to zawsze najwięcej szczekają tacy frajerzy jak ty, którzy gówno wiedzą o prowadzeniu własnej firmy i o inwestowaniu. Wyp🤬alaj stąd nieuku.

Ehhhh jakie to u nas narodowe, lubimy się okłamywać. Jeżeli znasz chociaż trochę temat, a nie bezmyślnie skopiowałeś te wyliczankę z internetu to dobrze wiemy Ty i ja że unieważnienie małżeństwa/rozwód kościelny jest możliwy właściwe tylko za pomocą "dopóki śmierć nas nie rozłączy",.
Nie potrzebuję ściągi

1. Jeżeli któreś z małżonków ma mniej niż M16 i k14 lat. Np. któreś sfałszowało dokumenty. Nawet jeżeli się odbył "ślub", jest on nieważny.
2. jeżeli któreś jest już w legalnym związku, tak samo. Ich "ślub" jest nie ważny. Nawet jeżeli małżeństwo było w innej religii - choć tego nie jestem pewien na 100%, a na 95.
Tego nie masz w wiki:
Jeżeli któreś z małżonków przed ślubem miała chorobę psychiczną i była zdiagnozowana lub leczona, a nie ujawniła tego faktu, ich 'ślub" jest nie ważny.
3. doczytaj w necie resztę.
, chyba że robisz laskę biskupowi, albo wchodzisz im w dupę w każdym możliwym momencie(brzmi znajomo?).
Wnioskuję, że jesteś z poznańskiego i miałeś okazję dogłębnie poznać niejakiego biskupa Paetza.
Łódzkie pozdrawia poznańskie.

Mialam jednak ok. 2 lat temu okazje w Gdansku podczas Jarmarku z nim chwile porozmawiac i uscisnac dlon. Naprawde wspominam to milo. Inna sprawa, ze na 99,5!% nie uscisnalby mi nigdzy reki, gdyby wiedzial ze jestem niewierzaca i popieram aborcje!
Pewnie predzej jakis lincz!

czytałem ale mnie nie porwał, nie za bardzo chciałbym sie z nim spotkać - bo poco ,
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus