teraz wszyscy czekamy na moment, w którym to nasz Andrzej wróci na ring!
polecam moment od 0:45-0:54
Konto usunięte
2010-09-03, 15:23
Ja myślę, że Andrzej podczas występu ucieknie z parkietu, tak jak to niegdyś robił na ringu. xD
Konto usunięte
2010-09-03, 15:46
ten filmik będą pokazywać na wykładach dla przyszłych logopedów
Uwielbiał Gołego, ale trzeba przyznać, że po tylu latach na ringu, to w głowie mu się ostro pop🤬liło i teraz ciężko mu się myśli.
Widać, że Andrew wk🤬ił się pod koniec wywiadu, o czym świadczą słowa "Dziękuję bardzo", którymi Goły zawsze spławia dziennikarzy. Nic dziwnego, nie dosyć, że "redaktor" to jakiś szczyl z wadą wymowy, to jeszcze wykazał się brakiem profesjonalizmu przy ostatnim pytaniu.
no Andrzej tyle razy dostał w garnek, że w końcu tryby mu się poprzestawiały we łbie
Konto usunięte
2010-09-03, 16:27
-Ty Gołota ile Ty masz królików ?
-Trzy Trzy trzy sta....
-No co Ty p🤬lisz.Aż Trzysta ?
-Trzy trzy stare i dwie młode...
Nie lubię Go ale mam nadzieje, że przyp🤬oli Gąsowskiemu
on jest od obijania ryja albo od bycia obijanym ryjem, a nie do gadania.
Gą,gą gą-sowski zwo zwo zwo oooo deckim mogą mu wiesz co...
Moze i za mądry to nie jest ale znany na całą Plskie i świat jest. Swoje w życiu osiągnoł
Konto usunięte
2010-09-03, 17:29
Golara na Lektora do wszystkich filmów!
Konto usunięte
2010-09-03, 17:40
"Co jest badziej stesujace - wyjście na ing do pojedynku z kimś z dobym ekodem, czy wyjście przed publicznością żeby zapezentować publiczności swoje możliwości taneczne?"
rozrewolweryzowany rewolwer na wyrewolweryzowanej górze, ha!
Konto usunięte
2010-09-03, 18:44
na pewno nie, na pewno nie, posłuchaj, dziękuję bardzo
przecież on od dawna zamiast mózgu ma kotlet mielony, tylko że ten kotlet jest z psa zmielonego razem z budą.
Konto usunięte
2010-09-03, 19:53
marianer7 napisał/a:
Moze i za mądry to nie jest ale znany na całą Plskie i świat jest. Swoje w życiu osiągnoł
OsiagnOł prawdopodobnie tyle, co Ty na języku polskim...