Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:50
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
MartinS 2015-01-21, 21:41
Shadok napisał/a:

Jest rakieta, ale na eksploatację dwusuwa w 125 nie wyrobisz, chyba że masz naprawdę sporo floty, w innym przypadku bardziej opłacają się wyższe pojemności w 2S

Potwierdzam. Po sezonie eksploatacja mojego SX 125 (2004rok) wyniosła 4-5k.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 21:52
MartinS napisał/a:

Potwierdzam. Po sezonie eksploatacja mojego SX 125 (2004rok) wyniosła 4-5k.

@MartinS Co Cie tyle wyniosło??? w FMX latasz czy co?looool Ja mam KXF250 z 2011 i jak po generalce włoze max 2,5k to jest wszystko..
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 21:54
shadoku ile km na 2 suwie da się zrobić
ile ty robisz do zarżnięcia
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 21:58
Luqas95 napisał/a:

shadoku ile km na 2 suwie da się zrobić
ile ty robisz do zarżnięcia

Nie robię, całe szczęście nie mam 125, aktualnie szykuję się na 600-750 Jak nie będziesz się znęcał to sezon polatasz praktycznie codziennie.
EDIT: Jestem mechanikiem.
Zgłoś
MartinS 2015-01-21, 22:07 1
@choNaSolo,

może zbyt ogólnie napisałem, ale wliczam w to 3 komplety opon (na twardą nawierzchnie, piach i na zimę z kolcami). Mój KTM jest z 2004 roku, a kupiłem go w zeszłym, więc na start miałem dużo wymian/napraw. Łańcuch, zębatki, hamulce, klocki, amortyzator z tyłu i z przodu(mocno wybite). Do tego tłoki, pierścienie, zestaw świec (jak to z dwusuwem, nie piłujesz - zalewasz), korbowód itp itd.. Ale mam pewność, że jest w nim wszystko zrobione i sezon wiosenny zacznę bez usterek(przynajmniej w motocyklu). Ogólnie jeżdżę mega amatorsko z racji niedługiego doświadczenia w tym temacie.
W tym roku planuję zakupić jakiegoś 4T, lub 2T 250 (Yamaha YZ albo SX z racji uwielbienia do tej marki)
Mój 'pierwszy raz' na torze zakończony, można powiedzieć, udanym skokiem:

Z niecierpliwością wyczekuję wiosny
Zgłoś
prusz 2015-01-21, 22:46
@biustek
Dzięki! Wiem gdzie mogę wbić polatać enduro wiosną!
Zgłoś
seracon 2015-01-21, 23:50
Super zajawka, przezajebisty filmik. Może pokuś się o napisania jakiegoś "poradniczka" jak zacząłeś swoją przygodę z tymi zacnymi zabawkami!
Zgłoś
czarnytezkolor 2015-01-21, 23:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
shiters 2015-01-22, 1:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DjRappo 2015-01-22, 3:26
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-01-22, 6:51
Zgłoś
shiters 2015-01-22, 11:53
djrappo, jeszcze nie wiem czy bede jezdzil czysto w terenie, bo tez myslalem, zeby dojezdzac do roboty itp. ale jak zostanie tylko w teren to mam pare pomyslow jak to odchudzic, mysle ze 30-40kg jest do zdjecia z niej.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem