📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Aeon śmieszny jestes ja mam
amd phenoma x4 965
radeon hd6870
4 gb ramu itd.... i crysis 3 na ultra mi idzie z palcem w dupie mam 45+ fps -_-' tak czy siak gra nudna i do dupu zreszta jak 99% gier które teraz wychodzą wole czasem mojego pegazusa albo w gry przed 2000 rokiem pograc
amd phenoma x4 965
radeon hd6870
4 gb ramu itd.... i crysis 3 na ultra mi idzie z palcem w dupie mam 45+ fps -_-' tak czy siak gra nudna i do dupu zreszta jak 99% gier które teraz wychodzą wole czasem mojego pegazusa albo w gry przed 2000 rokiem pograc
Grywalność jest najważniejsza. Grafika mało mnie interesuje. Wole w starych heroes`ów pograć niż w 90% nowych gierek.
Co można powiedzieć o takich grach. Pograsz kilka godzin pooglądasz widoczki i jebniesz w kąt bo się znudziła.
Ja tylko się podczepię do kolegi Hurtownia - STALKER był grą, która zaszczepiła we mnie niemal od zera całkowicie inny światopogląd, wiele pasji i zainteresowań.. Grafika była niezła, ale to właśnie świat, klimat, fabuła i rozwiązania ciągną do tej gry całe rzesze ludzi.. Aż szkoda, że dwójka została jako projekt zamrożona..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie