Po 6 miesiącach, 13 czerwiec do 12 styczen.
Poważnie k🤬a mać?
13 czerwca > 13 lipca > 13 sierpnia > 13 września > 13 października > 13 listopada > 13 grudnia > 12 styczeń
Teraz policz ">" i powiedz nam ile miesięcy minęło.

Masz rację, ciężko znaleźć dzisiaj faceta, który umie coś łatwo i przystępnie wytłumaczyć
dałbym piwo za ripostę, ale po alkoholu zawsze Wam odbija...

stefan86,
Dziękuję bardzo
@Cracq, socjalmmv, Shaint, rockface123 - 18, 19, 20 i 73-latek... Do swojej mamy też macie taki szacunek?
Cieszcie się, bo gdyby nie kobiety, dupy by Was całe życie bolały.
Psi butny synu z gnoju zrodzony, jeśliś jest taka do przodu jacy to my jesteśmy od was uzależnieni, to podaj mi k🤬a choć jeden przykład... ..Albo nie. Zapraszam do mnie, zapewniam dach, ciepłe posiłki, nowe kapcie, ale idziesz za mnie do męskiej roboty. Jak pociągniesz, to zapłacę podwójną stawkę. A jak nie to wyp🤬alaj do jaskini, bo tam byście były ze swoją inteligencją płci. Jeśli w ogóle byście istniały oczywiście, bo zdobycie pożywienia to zbyt trudna rzecz. Wy jesteście po to by je przygotować.
Psi butny synu z gnoju zrodzony, jeśliś jest taka do przodu jacy to my jesteśmy od was uzależnieni, to podaj mi k🤬a choć jeden przykład... ..Albo nie. Zapraszam do mnie, zapewniam dach, ciepłe posiłki, nowe kapcie, ale idziesz za mnie do męskiej roboty. Jak pociągniesz, to zapłacę podwójną stawkę. A jak nie to wyp🤬alaj do jaskini, bo tam byście były ze swoją inteligencją płci. Jeśli w ogóle byście istniały oczywiście, bo zdobycie pożywienia to zbyt trudna rzecz. Wy jesteście po to by je przygotować.
Aaa p🤬lisz. Poza tym nikt normalny pracujacy, ktory z dnia na dzien zacznie przesiadywac w domu(bezrobocie przykladowo), nie wytrzyma psychicznie. Taki czlowiek czuje sie wiecznie zmeczony, niewyspany, znudzony. Natomiast czlowiek pracujacy, w czasie swojego dnia wolnego potrafi zagospodarowac doslownie caly dzien, pod koniec dnia bedac zadowolonym i spelnionym.
ZARTUJE ! Bezrobocie i chlanie jest zajebiste !!

ZARTUJE ! Bezrobocie i chlanie jest zajebiste !!![]()
Też chleję, nawet codzień a rano i tak wstaję

.. Mam 0,7. Co dwie 0,7 to nie jedna a na trzecią zrzuta.. Poznamy się?

Dobra, pytania nie było....
@up
ejej panowie!
Ja mam ogoreczki kiszone własnej roboty na zagryche, czyje sie zaproszony

Masz rację, ciężko znaleźć dzisiaj faceta, który umie coś łatwo i przystępnie wytłumaczyć. Świat schodzi na psy, ale cieszy mnie, że nie tylko ja to widzę.
No cóż, po co nam umiejętność przystępnego tłumaczenia, skoro sami to rozumiemy?