Moim skromnym zdaniem, jeden z lepszych odcinków
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
chłopaki dożyją maks do 40 , wątroba będzie rzygała żółcią a żyły będą zapchane cholesterolem jak nasza piękna stolica w godzinach szczytu ....
kilka miesięcy takiego żarcia i człowiek nagle dowiaduje się co to wątroba, serce, żołądek...
Nie dość, że zerżnięte od szwedów to jeszcze słabe! Nie ma browara.
Rudy ma takie sińce pod oczami, że albo czeka go zawał przed 30stką, albo ćpa za dużo marichłany.
Tak na poważnie to od razu do głowy przyszedł mi taki obrazek:
Nie wspominając o problemie ogromnej nadprodukcji gazów cieplarnianych przez masowe hodowle bydła, np. na Mato Grosso. Dla zainteresowanych polecam porządnie zrealizowany dokument z pięknymi zdjęciami i muzyką: "Home - S.O.S. Ziemia!"
Tak na poważnie to od razu do głowy przyszedł mi taki obrazek:
Nie wspominając o problemie ogromnej nadprodukcji gazów cieplarnianych przez masowe hodowle bydła, np. na Mato Grosso. Dla zainteresowanych polecam porządnie zrealizowany dokument z pięknymi zdjęciami i muzyką: "Home - S.O.S. Ziemia!"
Hehe jak któryś z nich robi masę, to chyba nie ma problemu z przyswajaniem białka ^^
SQT napisał/a:
Lepiej nie za dużo bo będziesz jak tłusta świnia.
Raz na ruski rok taka wyżera nie zaszkodzi. Nie grozi mi bycie tłustą świnią, ani tłustą w ogóle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie