👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i przytyłam od samego oglądania...
Ale spoko są te dźwięki przy każdym przekleństwie xD
Ale spoko są te dźwięki przy każdym przekleństwie xD
i po co to wszystko?
Równie dobrze mogą ugotować 200 litrów kartofli.
Równie dobrze mogą ugotować 200 litrów kartofli.

@0xFF żarcie dla sadoli? :p a co do filmiku nr 1, to już prędzej zapiekanka, a nie lazania
chociaż ciekawie wygląda, tylko czy sraki po takim mixie nie będzie? :p

youtube.com/user/SwedishMealTime To jest prawdziwe Meal time a nie jakies tam podroby zalosne (ಠ益ಠ)
@pocominick
Akurat Regular Ordinary Swedish Meal Time jest podróbą Epic Meal Time, masz link do cioci Wikipedii na potwierdzenie: pl.wikipedia.org/wiki/Epic_Meal_Time
Akurat Regular Ordinary Swedish Meal Time jest podróbą Epic Meal Time, masz link do cioci Wikipedii na potwierdzenie: pl.wikipedia.org/wiki/Epic_Meal_Time
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie