👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

...Gościu nie ćpaj jak grasz, bo potem gadać nie możesz przestać ...
...a ogólnie to podzielam Twoje zdanie, dlatego gry już są dla dzieciaków...
...think about it...
...a ogólnie to podzielam Twoje zdanie, dlatego gry już są dla dzieciaków...
...think about it...
Troszkę ograniczony pan recenzent. Za dużo "Ty!" i "co nie?".
Swoją drogą - jak się nie podoba to zawsze pozostaje multi, które jest zrobione porządnie i z głową.
Swoją drogą - jak się nie podoba to zawsze pozostaje multi, które jest zrobione porządnie i z głową.

grzybek507 napisał/a:
Dam piwo temu kto to całe odsłucha.
Nie słuchałem do końca, ale dawaj piwo!!!
W sumie nie jest mi ono wcale potrzebne, ale wydaje mi się, że to piwo powinno być spożyte przed odsłuchaniem tego nieopanowanego, chłopięcego piania, człowieka, który jest w trakcie mutacji albo gadał tak całą noc i jedzie na resztkach strun głosowych.
Z toksykologicznego punktu widzenia, szukam teraz w pamięci, który środek odurzający powoduje takie skutki, jak gadulstwo, malkontenctwo, bredzenie bez sensu i wszystko, co niby jest "epickie" w tym audiologu.
Jest tylko jedna taka rzecz:... obywatelstwo polskie!

Z tym doktoratem to trochę mi się nie chce wierzyć, że ktoś kto wysławia się w tak ubogi sposób robi doktorat (albo robi w jakiejś Wyższej Szkole Bankowej na temat "Znaczenie kolorów flagi RP"...).
Bierzcie poprawkę, że doktorat doktoratowi nie jest równy.
Bierzcie poprawkę, że doktorat doktoratowi nie jest równy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie