Knockout rzeczywiście jest ekstra, ale generalnie spodziewałem się, że walka czarnych pasów będzie bardziej... widowiskowa?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:55
mikel1994 napisał/a:
A ja mam kolegę, który zna gościa, który ma kolegę, co ma kolegę[...]
Kojarze typa
to jest Kyokushin, jest to styl typowy do walki nie do pokazów itp. czerpie on z różnych innych sztuk, nie jest ścisle zamknięty ( taekwondo, tajski boks, wing chun itp) . W walce sportowej nie uderza się rekoma w twarz( nogami można), ale na treningach ćwiczy sie uderzenia na twarz i są też treningi w rekawicach że twarz też jest celem, więc nie mówcie że człowiek który cwiczy karate kyokushin zostanie załatwiony przez jakiegoś szczyla na ulicy..chyba że taki z niego karateka jak ze mnie baletnica
bo w karate chodzi o to, żeby wypunktować przeciwnika a nie na**ać mu do nieprzytomności
IwanMT napisał/a:
Idź cymbale na mate potrenuj pare lat to będziesz miał swoje zdanie i będziesz mógł się wypowiedzieć.
Chodziłem, trenowałem, startowałem, walczyłem.
I wiem teraz jedno - ktoś, kto mnie tak nazwał, na pewno wiele ze sztukami walki wspólnego nie ma.
Ale co ja, jako jakiśtam cymbał, mogę wiedzieć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie