Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Epileptyk za kółkiem
Salieri16000 • 2020-05-24, 19:27

Na nagraniu wykonanym przez rejestrator samochodowy, słychać wycie kierowcy w momencie ataku epilepsji, po którym samochód, który prowadził mężczyzna, gw🤬townie przyspieszył.

Samochód Kia przedarł się przez barierkę, uderzył w słup i ptrącił dwie osoby stojące na jego drodze. Pojazd uderzył także w budynek mieszkalny.

Według lokalnych mediów ofiary zabrano do szpitala. Według niepotwierdzonych doniesień jedna z nich jest w poważnym stanie - jej stopa musiała zostać amputowana.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KomandoKofi 2020-05-25, 0:07
Szelma napisał/a:

No i po cholere ktoś z jakimiś chorobami tego typu wsiada za kierownicę masakra jakaś... czlowiek rozumny gdy stwierdza takie choroby co za zagrożeniem podczas kierowania pojazdow trodno odkladam prawko lub zdaje i konczy sie kariera kierowcy lub czyjes życie

To w niedziele do kosciola jak dojedzie?
Zgłoś
ans83[Ż] 2020-05-25, 0:10 2
Całkiem nie źle, ale musi popracować nad celnością

Zgłoś
sesef 2020-05-25, 0:17
bartosz009 napisał/a:

Gówno prawda, zdawałem prawko 5 lat temu jako 18 latek. Za chwilę mi się kończy i muszę iść na badania.
Mówię o prawie jazdy kat. B. Moja dziewczyna, która zdawała rok wcześniej ma akurat na 10 lat. Tak więc ok. 5 lat temu musieli wprowadzić 5 letnie prawka i konieczność badań po tym okresie.

O terminie ważności prawka decyduje lekarz podczas badania. Jednym wypisują na 10 lat innym na 5 innym na 15 a niektórzy dostają badania na rok. Teoretycznie możesz dostać ważność badań do prawa jazdy 1-15 lat zależy od grymasu lekarza czy przeciwwskazań.
Zgłoś
Wilhelm 2020-05-25, 2:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ntrk 2020-05-25, 2:27
Lobo24 napisał/a:

Miałem latarkę w której była funkcja stroboskopu. Po jej włączeniu 2 pacjentów zaczęło (jak mi się wtedy wydawało) tańczyć breakdance. Okazało się, że mieli atak padaczki a pulsacyjne światło może taki aktywować.

Gadasz głupoty, na pewno tańczyli breakdance.
Zgłoś
konto usunięte 2020-05-25, 3:33 1
dodam że tego rodzaju muzyka też może być pomocna przy wywoływaniy ataku

tu przykład z kraju, choć stary, niemniej przyczyną też był atak epilepsji kursanta,
,,zapomniał,, na badaniu lekarzowi wspomnieć o swojej chorobie

lublin112.pl/ul-hutnicza-zderzeniu-motocykla-osobowka-zginal-kursant-foto/
Zgłoś
Aikawa 2020-05-25, 7:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pedofilek 2020-05-25, 8:34 1
Szelma napisał/a:

No i po cholere ktoś z jakimiś chorobami tego typu wsiada za kierownicę masakra jakaś... czlowiek rozumny gdy stwierdza takie choroby co za zagrożeniem podczas kierowania pojazdow trodno odkladam prawko lub zdaje i konczy sie kariera kierowcy lub czyjes życie

Ha ha smiechlem już widzę jak przestajesz jeździć
Taki mądry to w internecie
Zgłoś
ksamilian 2020-05-25, 9:30 1
Człowiek myślący i inteligentny, chory na poważne choroby neurologiczne itp. zamawia taksówkę.
Zgłoś
Mgmacius 2020-05-25, 12:25
Zgłoś
SCIX_69 2020-05-25, 17:26
Zgłoś
KKusznir 2020-05-26, 7:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem