Jak dla mnie jeden z ładniejszych muscle-carów ostatnich lat. Autko debiutuje na trwającym aktualnie Detroit Auto Show. 5-minutowy filmik promujący pojazd wygląda lepiej od wszystkich scen pościgowych w historii polskiej kinematografii.
Pod maską turbo V8 o pojemności 6,2 litra i mocy 640KM. Czas 0-60 mph - 3,4 s, prędkość max 320 km/h. Podobno jest już 20 zamówień na maszynę z Chin i bliskiego wschodu. Cena - 250.000 zielonych.
Dla zainteresowanych kupnem galeria w komentarzach.
EDIT: Dałem zdjęcia jako koment, ale połączyło z postem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-15, 21:05
I od razu zaczęło mi sie chcieć uczyć!
Dzięki op!
konto usunięte
2014-01-15, 21:13
Chiny, a może już i Korea, jak ktoś podawał - dlaczego podrabiać? Smutne to, takie na siłę. Klasyka i tak się obroni, zjadając tą hybrydę pomysłów na obiad.
konto usunięte
2014-01-15, 22:22
No ładna, ładna.. Nie powiem, że nie...
Ale wolę coś klasycznego i myślę. że znajdzie się tutaj więcej osób podzielających moje zdanie
Wszystko ładnie, pięknie. Do momentu, aż coś się nie posypie. Ciekawe gdzie potem szukać serwisu, który zajmie się naprawą i co najważniejsze, części.
Tomos11 napisał/a:
No ładna, ładna.. Nie powiem, że nie...
Ale wolę coś klasycznego i myślę. że znajdzie się tutaj więcej osób podzielających moje zdanie
Obrazek
Coś klasycznego i wklejasz zdjęcie plastikowego body kitu Eleanor
konto usunięte
2014-01-15, 23:17
Bongman i tak ma takich multum.
Może i ma klasyczną linię, ale Hamerykanie i tak nie potrafią robić samochodów.
Nie sztuka wsadzić super mocny silnik tylko po to, by auto szybko jeździło tylko po prostej.
Prawdziwe samochody są wyłącznie europejskie.
Nazwa mi się nie kojarzy z repliką mustanga
en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Equus .... tylko z Hyundai'em
konto usunięte
2014-01-16, 4:33
Już ja widzę laskę, która ma taką pokerową minę podczas takiej jazdy.
konto usunięte
2014-01-16, 15:16