Jak widać po filmiku ludzie przeżywają nie tylko emocje związane z "realnym" sportem, ale także i eSportem który co raz prężniej rozwija się także i w Polsce
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za akcje zonic'a zawsze zimny
konto usunięte
2013-06-21, 12:33
konto usunięte
2013-06-21, 13:00
PGS obecnie esc gaming polska ekipa, najbardziej utytułowana drużyna na świecie CS 1.6 a tak w esporcie to polska słabo
konto usunięte
2013-06-21, 13:12
@LikeThis
Szachy, czy strzelanie z broni pneumatycznej, też nazwiesz Konkurencją, bo nie ćwiczą tam mięśni?
@LikeThis
Ty byś chciał wiedzieć ile oni "uczą" się gry i ile strategii obmyślają.
konto usunięte
2013-06-21, 13:16
@animalus rozumiem grać w piłkę nożną ale oglądać jak ktoś gra ...
Zawsze mnie zastanawiało jak wielkim no-lifem trzeba być żeby oglądać takie turnieje, ale teraz najbardziej zastanawia mnie jak można było to nazwać sportem...
konto usunięte
2013-06-21, 13:24
konto usunięte
2013-06-21, 13:35
eSport w dzisiejszych czasach to banda debili ktora gra w gry (szczegolnie ci co grają w COD)
sadol.pl/europejskie-mistrzostwa-call-of-duty-vt185407.htm1968054
I takie debile dostaja potem tyle kasy...
konto usunięte
2013-06-21, 13:40
wie ktoś może, z jakiego meczu Starcrafta wycięto fragment z battlecruiserami i mothershipem ?
e-sport to chyba jedyny sport gdzie lamagi i frajerzy maja szanse zaistniec :]