👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaethrael napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że z adaptacji jego światopoglądu czerpiecie garściamiOOoops czyżby jakaś odrobina hipokryzji ?
![]()
![]()
Nie jestem w NOP ani ONR (: ani też rasistą.
Równie dobrze można powiedzieć, że murzyni mordujący chrześcijan w Afryce są neonaziolami bo dokonują morderstw na tle rosowo-religijnym....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Zaethrael napisał/a:
Nie twierdze, że jesteś. Tylko jaranie się "lewactwiem" lub "prawactwem" jest chore. Grunt, żeby Twoja ideologia nie była destruktywna - co nie jest równoznaczne z tym że jest pasywna lub bezbronna.
Co złego widzisz w byciu "prawicowym". Bo w skrajnie prawicowym jeszcze zrozumiem.
podpis użytkownika
Zaethrael napisał/a:
Puste określenie
![]()
To, że dla Ciebie jest puste nie znaczy, że dla każdego takie jest.
podpis użytkownika

Libertinus napisał/a:
Hitler to lewak ośle.... NSDAP - Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników
Błąd!
NSDAP to prawicowa partia o lewicowej gospodarce. O tak, niespodzianka, lewica i prawica, w dzisiejszych czasach to nie tylko określenie do poglądów...
ośle

Więc zależy po czym określasz, hitler to albo lewak albo prawak (prawak? istnieje takie określenie?)
Tak samo Piłsudski był jednym z założycieli PPS (Polskiej Partii Socjalistycznej). Pójdź teraz na jakieś spotkanie narodowców i powiedz że był on lewakiem, bo założył partię z zakazanym słowem "socjalistyczna" w nazwie. Good luck

@Libertinus Akurat Ty o komunistach i komunie wiesz najwięcej (sądząc po wpisanym wieku). Najwięcej o komunie drą ryja ludzie młodzi którzy z komuną gówno mieli do czynienia a jedynie nasłuchali się od polityków jaka to komuna jest. Pogadaj z dziadkiem zapytaj jaka komuna była. Bo jakoś po wielu rozmowach z osobami starszymi to nikt z nich mi na komunę nie narzeka a wręcz wspomina komunę jako dobre czasy.

@Libertinus - Hitler lewakiem, pewnie tak? Ale rzucał tak radykalne narodowe tezy jak wielu polaków "patryjiotów"! No więc radykalne prawaki, to też po części walczące z demokracją lewaki? Tak!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie