Jak nie grasz w minecrafta i masz zamiar napisac lub napisales komentarz do tego filmiku to wyp🤬alaj.
narrator chyba wp🤬lił całe opakowanie Double Blasta
podpis użytkownika
Forza Milan!!!
@wiele up
P🤬licie wszyscy jak potłuczeni. Koleś zrobił filmik dla żartu, jest imo zabawny przez śmieszny głos i teksty, a wy się sracie że coś tam coś tam. Jak jakiś emo-justino_beibero wyglądający koleś nagrywa poradniki jak rzucić laskę to wszyscy w komentarzach się jarają i proszą o poradniki podrywu.
Sadyzm, k🤬a, schodzi na psy...
P🤬licie wszyscy jak potłuczeni. Koleś zrobił filmik dla żartu, jest imo zabawny przez śmieszny głos i teksty, a wy się sracie że coś tam coś tam. Jak jakiś emo-justino_beibero wyglądający koleś nagrywa poradniki jak rzucić laskę to wszyscy w komentarzach się jarają i proszą o poradniki podrywu.
Sadyzm, k🤬a, schodzi na psy...
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Filmik przydatny jak alarm antywłamaniowy w pudełku od zapałek.
ha ha ha, ale śmieszne, ha ha ha, nie mogę wytrzymać ze smiechu, ha ha ha, ale ten gościu jest śmieszny i oryginalny!
żal dupsko ściska.
żal dupsko ściska.
podpis użytkownika
Poznasz głupiego, po czynach jego.
Ładne podsumowanie tych wszystkich j🤬ych żałosnych poradników z cyklu " jak podcierać dupę w tibii żeby nie zostało na palcu" dla szanownych no-lifeów
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
gówno a nie poziom hard, bo w ciemności nie spawnowały się POTWORYY!! ;p grał na PEACEFULL ^^
Jak dla mnie mistrzostwo
z takim czlowiekiem to ja moge pic
a wy sie k🤬a nie znacie -.- .!.

a wy sie k🤬a nie znacie -.- .!.
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
damian12091988 napisał/a:
aż dam piwo prawdziwy sadol a nie jak większość cip tutaj
Żeś doj🤬 piździe uszy. Sadol bo drze japę do mikrofonu w domciu?
Chciałbym, żeby okazało sie, że chodzi w różowych koszuleczkach i ma milion misi pluszaczków w pokoiku, ciekawe co byś wtedy powiedział...