Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:15
Przeglądając dziś sadistica trafiłam na info na temat strony na fb "Hate Poland" więc postanowiłam na nią zaglądnąć,zobaczyć co i jak.

Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zdjęcie w tle:

Żołnierz strzelający do Polskiej flagii, symbolizującej Polski Naród czyli nas, jest nawet dodana krew.
No to się wk🤬iłam i zgłosiam stronę, jednak w odpowiedzi dostalam,że strona nie zawiera treści szerzących nienawiść i że jak nie podoba mi się coś konkretnego to mam zgłosić oddzielnie. Więc zgłosiłam powyższe zdjęcie. I oto jaką dostałam odpowiedź:

Więc ja się k🤬a pytam, jeżeli to nie jest szerzenie nienawiści do Polaków to co to k🤬a jest?

btw za wrzucenie zdjęcia z gołymi cyckami od kopa dostaje się warna.
Zgłoś
Mad_Ivan 2013-08-31, 15:13 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Castagiro 2013-08-31, 15:28 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Devill11 2013-08-31, 15:44 1
Statystyki strony
18 sierpnia 2013
Najpopularniejszy tydzień

Warsaw, Warszawa
Najczęstsze miasto

w wieku 13-24
Najczęstsza grupa wiekowa

Wszystko jasne
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 15:50 2
Spieliscie poslady jakby Polska byla centrum swiata i wszyscy sie nia interesowali. Pod spodem macie inne przyklady.

facebook.com/hateislam?fref=ts

facebook.com/IsraelMustBeWipedOutTheWorld

facebook.com/Motren.Greqia.dhe.Serbia?fref=ts

facebook.com/srbijasrbima1umlek?fref=ts
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 15:59 2
Zgłoś
stempol 2013-08-31, 16:34
piękny MG42
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 16:45 1
Wg mnie całkiem śmieszne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 16:50 1
Jest wysjcie. Pozwac mozna facebooka ze propaguje nienwacisc do polakow, i pojdziemy z tym do strasbugra czy jak to sie zwie. I jak chu...e zaplaca kare, wezma sie do pracy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 17:05 3
facebook.com/LechKaczynski?fref=ts

Napisałem do Lecha na fb, ciekawe czy coś zdziała
Zgłoś
wasik72 2013-08-31, 17:53
@up XD
Zgłoś
kub45 2013-08-31, 18:01 1
Też wczoraj wysłałem i dostałem taką samą odpowiedź.
Zgłoś
baxovski 2013-08-31, 18:03
Jak dla mnie prosta sprawa
Skoro im na to pozwalają i nie robią sobie z tego nic to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce.
facebook.com/DestroyingHatePoland
To chyba na te chwilę najlepsze wyjście.
Sadole do boju !
Zgłoś
szoszana 2013-08-31, 18:06 1
Zgłoś
Vadim 2013-08-31, 18:16 1
Leci lajk
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 19:03 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem