👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja nie mam Facebooka i żyje mi się dobrze z tym. Ostatnio miałem taką sytuację, że gościu z pracy Powiedział mi o jakiejś lasce od niego z osiedla, że chciała mnie na face zaprosić do znajomych.I w ten sposób nawiązać kontakt ze mną najpierw online potem real, ale bała się zagadać, i powiedziała, że nie mogla mnie znaleść na face'e wogóle... to takie żałosne...
Tak tak, Gimby myślcie sobie, że to wymyśliłem....

Tak tak, Gimby myślcie sobie, że to wymyśliłem....

facebook.com/photo.php?fbid=514570575252719 Darmowe ziemniaki!
Nie wszystkie strony oszukują
Ja wygrałam już kilkanaście płyt, wejściówki na 3 imprezy, nawet kalkulator Casio, gadżety Scanii
Jeśli konkursy odbywają się na oficjalnych fanpage'ach, to mało która firma pozwoli sobie na oszustwo i obniżenie reputacji. A jak ktoś jest głupi i daje się wkręcic, to jego problem.

dokladnie, nie wszystkie strony to zło.
) wygrałam buty z reeboka, bilety na koncerty, wejsciowki do róznych klubów a ostatnio, pod koniec lutego, talon do studia tatuażu na 500 zł i umowiona już jestem na 18 marca na dziaranie.
)) więc wiecie, trzeba trochę ogarniać, bo nie wszystkie konkursy na fb są fikcyjne, pozdrawiam.

A co jeśli ktoś kręci takie filmiki żeby mieć większe szanse wygranej?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie