👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W innych krajach, płyn do spryskiwaczy jest dostępny na każdej stacji benzynowej w formie dystrybutora, ale oczywiście Polska jest 50 lat za murzynami. Ehh kiedy to się w końcu zmieni? Przecież właściciele dużych koncernów naftowych nie pochodzą z Polski i dlaczego w jednym kraju jest tak a w innym siak?
Wg. mnie koleś spanikował, bo przerwał mu się wąż od płynu do sprysków i zapomniał o paliwie, które leje mu się do zbiornika, ale dlaczego odjechał? Przecież lepiej jakby tam stał i wezwał pracownika stacji.
Wg. mnie koleś spanikował, bo przerwał mu się wąż od płynu do sprysków i zapomniał o paliwie, które leje mu się do zbiornika, ale dlaczego odjechał? Przecież lepiej jakby tam stał i wezwał pracownika stacji.
I dobrze , ze u nas nie jest dostepny , bo na stacjach jest badziewie , a nie plyn . Na stacji za 16 zl kupujesz 4 litry badziewia , ktore wyglada jak brudna woda z kaluzy i zostawia smugi , a w castoramie za 5-7 zl masz 5 litrow swietnego plynu . Na stacji nie kupuje sie niczego , plynow ,.olei i innych akcesoriow samochodowych .
Jakby był za darmo to byś lał aż by Ci się uszy trzęsły.. Tak w ogóle oświeć mnie, czym się różni, poza ceną, olej na stacji od tego w castoramie ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie