👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DMT napisał/a:
Już nie, szkoda mi słów na takie dno, denko, debila...
No to jedz Snickersa i zabieraj swój brokat.

DMT napisał/a:
Ja się odżywiam gwiezdnym pyłem.... .
Takim w płynie...?
To się chyba inaczej nazywa.... ojciec cię okłamał...

Wrzuciłbym Ci coś, ale musiałbym przez to na miesiąc odpocząć...
Koniec rozmowy, i to nie jest brak argumentów, czy strachu, zwykły rozsądek..
Pozdrawiam einzcedresein
Koniec rozmowy, i to nie jest brak argumentów, czy strachu, zwykły rozsądek..
Pozdrawiam einzcedresein

DMT napisał/a:
Koniec rozmowy, i to nie jest brak argumentów, czy strachu, zwykły rozsądek...
Mięczak

Jak chcesz - jak nie przyjedziesz, to najwyżej zostaniesz największą ciotą Sadola. Postaram się to podkreślić na każdym kroku i w każdym poście.
Mamy umowę czy już wymiękłeś, bo coś niepewnie odpowiadasz...?
Mamy umowę czy już wymiękłeś, bo coś niepewnie odpowiadasz...?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie