@Point93 - trzeba być poprostu p🤬dą żeby takie spodnie ubierać. Jaki facet założy coś co gniecie mu klejnoty? j🤬e cioty.

Mentorstajl
Pedały w gejowskich spodniach.Gad demnyt.
chyba Studenci z wrocławia ( niestety Niedawno Byłem we wrocławiu i tego Pedalstwa było dużo )
chyba Studenci z wrocławia ( niestety Niedawno Byłem we wrocławiu i tego Pedalstwa było dużo )
Liwinech napisał/a:
Mentorstajl
Jeśli tak się sprawy mają to

Mentorstajl napisał/a:
Ty ale ja wolę chodzić w wyszczuplonych spodniach. Kiedyś chodziłem w straight fitach ale one po prostu wyglądają jak worki i po prostu nie wyglądasz w nich poważnie. Oczywiście nie chodzę w rurkach typu superskinnyslim ale mam je wyszczuplone. Takie spodnie po pierwsze - nie wyglądają jak worki, po drugie - nie ocierają się o siebie nawzajem, po trzecie - są wygodniejsze od zwykłych spodni(nie uciskają jajec chyba, że nosisz kilka rozmiarów za małe, albo swojej siostry), po czwarte - jest w nich cieplej.
Ale prawda jest taka, że te hipstery w tym gifie wyglądają jak pedały. (k🤬a trampki i czapka założona na czubek głowy, kurtka rozpięta z koszulką z dekoltem do pępka)
No w sumie i racje masz.Też nie nosze takich szerokich jak nasze JPki czy hip hopowcy (chyba jeden c🤬j
) Preferuje takie jak napisałeś,ale nie takie gejowskie,żesz k🤬a

Skowu napisał/a:
odezwał się pedał w rureczkach... te spodnie zostały stworzone z myślą o kobietach ... a tu pedały w nich chodzą
![]()
NIGDY SIĘ NIE ZESZMACE I TEGO GÓWNA NIE NAŁOŻĘ!!!
Wolę już przejść się w porwanych spodniach przez miasto niż w rurkach ;x
Nie chcę już mówić jaki i kim jesteś dla mnie po przeczytaniu tego