Skoro symulował faul, to dlaczego ma być ich piłka...?
Konto usunięte
2012-11-21, 12:54
Bo sędzia nie przerwał gry ze względu na symulację a po prostu dlatego, że ktoś leżał zbyt długo na murawie.
Nie było odgwizdania faulu, nie było kartki, po prostu sędzia przerwał grę by sprawdzić dlaczego gość się nie podnosi. W takich sytuacjach piłka zawsze powinna wrócić do drużyny która ją posiadała tuż przed przerwaniem gry.
@ProfessorHix - jedyny, który tak naprawdę wytłumaczył o co kaman
Konto usunięte
2012-11-21, 15:32
Echis napisał/a:
Hitler to zabił tylu murzynów, ile wynosi twoje IQ. MAŁO K🤬A.
A byś się zdziwił jakbyś poczytał troszeczkę książek a nie nasłuchał bejczek, i żałów że tylko ż🤬dzi byli maltretowani i tylko im się wysztsko należy; to byś wiedział że stosunek Hitlera do innych ras niż Aryjska była negatywna (ujełem to zbyt delikatnie) A na dwoód małe skopiowanie tekstu z mein kampf - "Jeszcze przed 1933 r. naliczono ich 24 tysiące. Hitler poruszył ten problem w „Mein Kamf”, pisząc o „ nadreńskich bękartach” wartych jedynie sterylizacji. Los czarnych Niemców w III Rzeszy był zróżnicowany. Niektórzy uciekli do Francji, większość jednak pozostała., zapełniając po 1939 r. obozy koncentracyjne" łyso ci teraz? Panie z IQ większym niż sądzi
@UP
Ilość zabitych murzynów przez III rzeszę, była MAŁA. Nikt ich k🤬a nie zwoził z całej europu wagonami bydlęcymi i nie palił w piecach. Czarnych w Europie, w tamtych czasach zbyt wielu nie było. Z 24 tysięcy ilu zabito ? Kilka tysięcy max, a czym jest ta liczba w porównaniu z zabitymi ż🤬dami, czy Polakami. Nie stwierdziłem, że Hitler lubił murzynów. Po prostu nagonka na nich nie była jakąś wielką sprawą.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Cyrk
2012-11-21, 18:03
Dobra jak już się przestaniecie srać o Hitlera to trzeba by pogratulować podającemu udanej asysty
Konto usunięte
2012-11-21, 18:11
I k🤬a dobrze, że strzelił, tamta p🤬da symulowała, to sie odegrał, prawidłowo.
Konto usunięte
2012-11-21, 18:11
@KaOeNDeI
tak się składa że było im wolno, tylko że całe to wibicie miało na celu oddanie im piłki w geście fair play , murzy nie skapował i strzelił bramke uznano, im dobże że tak zrobił bo ten frajer co leżał udawał
Ruli
2012-11-21, 18:24
ja p🤬le, z tematu o piłce nożnej nagle zrobił się temat o hitlerze i jego "mein kamf" a co do adriano to c🤬j
Konto usunięte
2012-11-21, 19:43
Bardzo dobrze zrobił. Może następnym razem ta cwana p🤬da nie będzie symulowała.
Bardzo dobrze j🤬emu symulantowi. A tak poza tym to po wznowieniu gry nikt z ekipy w czerwonych koszulkach nie pofatygował się by dobiec do piłki, a, że murzyni dobrze biegają to se piznął bramkę. Piwo dla niego.
Konto usunięte
2012-11-21, 19:55
Instynkt plemienny się odezwał.
01:14
"Nie dotykaj mnie cz🤬chu"
i tak norsjeland dostalo po p🤬dzie
Konto usunięte
2012-11-21, 21:28