A zauważył ktoś, że nikt solo nie puszcza ?
W polsce pewnie k🤬sa by zrobili z tego, ale cóż ..
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
W polsce pewnie k🤬sa by zrobili z tego, ale cóż ..
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
bustafan napisał/a:
Ładnie to wygląda, ale to c🤬cki kraj, więc c🤬j im w dupę a mohamet to ciota i pała
![]()
bóg to ciota i pała.
samolot1993 napisał/a:
Mają hajsu sk🤬ysyny. W sumie kto bogatemu zabroni.
Kto zabroni biednemu bogato żyć
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!
no i w koncu moglem przetestowac swojego rubina w 4K:)
podpis użytkownika
asdasdasd

Ja im dam fajerwerki..
Ja im takie fajerwerki zrobie że wszyscy c🤬ci wyparuja!
Ja im takie fajerwerki zrobie że wszyscy c🤬ci wyparuja!

Ile taki Dubaj przyjął uchodźców w związku z tzw arabska wiosna?

kucma19 napisał/a:
a co z dwutlenkiem wegla i normami?
Nikt się tutaj tym nie przejmuje ...
niepowtarzalny napisał/a:
Ile taki Dubaj przyjął uchodźców w związku z tzw arabska wiosna?
0 - nie istnieje w Dubaju coś takiego jak naturalizacja, azyl, emiratczykiem można się urodzić, a jak nie jesteś i nie masz pracy na miescu to wypad po miesiącu.
wolo1994 napisał/a:
Nie mają rozmachu, tylko kasę za ropę. Jeb*ne brudasy.
Nie mają obecnie, od 2000 któregoś sie zasoby wyczerpałhy, obecnie tylko Abu Dhabi posiada ropę i ma w miarę duży przychód z tego powodu, inne emiraty nie korzystają z tych pieniędzy, dlatego np takie Sharjah wgląda jak trzeci świat.
Nosz k🤬a, żeby mój komp nie umiał obsłużyć filmiku w najlepszej jakości na yt -.- pół godziny ładowania, a po naładowaniu pokaz slajdów ;/
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Kiedy był ten pokaz :? To pytanie spędza mi sen z powiek.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
no ale rozmach to maja te sk🤬ysyny no bo jak wrzuciłem rozdzielczość na full to aż mi się lapek zawiesił
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=NGhXjCuucLI&list=FLN9PmLQ060DZlRC1Ps86-bA
Zjednoczone Emiraty Arabskie gdzie większość to muzułmanie obchodzi nowy rok w/g kalendarza ustalonego przez katolickiego papieża. A na co dzień c🤬te to firewerki fundują w imię allacha w autobusach i samolotach. Ot obłuda.
Przeciez ci c🤬ci ko🤬y maja sprawy z wybuchami opanowane do perfekcji...