👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
c🤬k to c🤬k wyłapywać deportować utylizować.Tylko biała Europa się liczy.
trebor2709 napisał/a:
c🤬k to c🤬k wyłapywać deportować utylizować.Tylko biała Europa się liczy.
Deportuj pierwej Żymian i ich sługusów a wszyscy inni przestaną być problemem.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Za koszulkę Palestyny go aresztowali ? Bo na to wygląda. Jak tak to k🤬a poj🤬o tych niemiaszków do końca.
Nie żebym bronił c🤬ka ale do tej pory w Niemczech takie rzeczy odp🤬lali nachodzcy ze głowa mała,choćby słynne sylwestrowe gw🤬ty a tu aresztowanie za nadruk na koszulce ?
Pewnie siedział w knajpie pejsatych to niemiaszek bronił swojego pana
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Za koszulkę Palestyny go aresztowali ? Bo na to wygląda. Jak tak to k🤬a poj🤬o tych niemiaszków do końca.
Nie żebym bronił c🤬ka ale do tej pory w Niemczech takie rzeczy odp🤬lali nachodzcy ze głowa mała,choćby słynne sylwestrowe gw🤬ty a tu aresztowanie za nadruk na koszulce ?
Bo gudłaje najważniejsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie