Co ta dz🤬ka ma na tej glowie na 9tym zdjeciu o.O
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
pedo dobrze prawi, są laski którym żadna tapeta nie jest potrzebna i nawet przy zj🤬ej minie wygląda zajebiście, a są takie które muszą się pindrzyć żeby jakoś wyglądać a bez tapety i ze zblazowanym ryjem prezentują sie tak jak te powyżej

Wszyscy będą Ci wdzięczni jak przypomną sobie tę wstawkę kiedy podejdą do fajnej panny i zapomną języka w gębie...
Przecież to qrwa fejk. Ja jestem tłusty i jak tak wciągne łeb żeby mi skura wisiała to nic nie mam. a te chudziutke i im zwały tłuszczu z twarzy zwisają.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
!!! Fota nr 5 z komentarza: "fikuśna" mina to reakcja matki tej z lewej na jej kolczyk w nosie (na 2 focie kolczyka brak).
Poza tym taka kompilacja obrazuje jak te dziewoje będą wyglądać za 20 lat (jeśli rzeczywiście to te same osoby a nie ich matki/ ciotki czy jeszcze c🤬j innego)
Poza tym taka kompilacja obrazuje jak te dziewoje będą wyglądać za 20 lat (jeśli rzeczywiście to te same osoby a nie ich matki/ ciotki czy jeszcze c🤬j innego)

Jedna zrobiła taką minę, że aż jej "pypek" przeskoczył z jednego oka na drugie...

O kurde przecież laska na 6-tym zdjęciu to moja siostra!!! Fuj juz jej nie będę r🤬ał