Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Fajne, niebanalne kręgi w zbożu
konto usunięte • 2013-08-26, 16:57
Jak wskazuje tytuł nie wrzucam tego, by wywołać dyskusję sceptyków, nie sceptyków i hejtujących trolli pośrodku. Uznałem, że twórcy tych dzieł, kim by nie byli, zasługują na docenienie w formie takiego małego wernisażu

Wszystkie dzieła są dość nowe i pochodzą z Anglii. Zanim mnie ześlą do dokumentalnych dziękuję za uwagę.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-26, 22:40
google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=aYr...

andrewburgess.files.wordpress.com/2011/02/20010812milkhill1desktop15fd-1.jpg
Zgłoś
aopia 2013-08-26, 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
demz 2013-08-26, 23:01
Nono temat sadystyczny, nie ma co.
Zgłoś
DeX3r 2013-08-26, 23:05
że się to komuś chce w nocy latać i zborze deptać
Zgłoś
tigerqaz 2013-08-26, 23:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-08-26, 23:30 7
Zgłoś
Elalex 2013-08-27, 0:00 1
Zgłoś
~CanesPL 2013-08-27, 0:04 4
Gliniarze też próbowali.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
alfLeso 2013-08-27, 0:27
Zgłoś
pszemek_pl 2013-08-27, 0:33
temporarytemples.co.uk/imagelibrary/images-2012-enlarge/82_Boreham_Woo...

ONI też kurzą temporarytemples.co.uk/imagelibrary/images-2011-enlarge/173_Cherhill_W...

A tak w ogóle link do wszystkich piktogramów posegregowanych tok po roku ->http://www.temporarytemples.co.uk/imagelibrary/index.html
Zgłoś
Gambi 2013-08-27, 2:03
Twórcy którzy to robią muszą być zdolnymi kretynami. Po co pokazać ludziom swoje zdolności, po co udowodnić, że się potrafi. Lepiej bać się oceny i pie*rdolić, że to ufo.

Pomijam tych którzy mięli w tym konkretny interes.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 8:20
zemsta kosiarza
Zgłoś
dmnkzl 2013-08-27, 11:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 13:43
a u mnie w pszenicy nic ufoki nie zrobio...
Zgłoś
maxikingwhite 2013-08-27, 13:46 2
Jestem ekspertem oni rysują prototypy tarcz hamulcowych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem