Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-24, 16:48
Można było sobie darować ten obrazek.
Zgłoś
androgenius 2013-01-24, 17:50
Jaram jointy już dobre 15 lat z przerwami, pierwsze 2 sam skręciłem a do pozostałych musiałem zatrudnić wieśniaków z kambodży, oni i tak mieli już tylko 2-3 kończyny
Zgłoś
dth 2013-01-24, 18:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Luciifer 2013-01-24, 22:16
@up

Wieśniaków z kambodży nauczył pisać, coby mogli robić to za niego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 14:23 90
jakby nie patrzec szczera prawda, jezeli tylko jakis polak odnosi sukces w jakiejkolwiek dziedzinie sportu odrazu mamy 38 milionow specjalistow od tej dyscypliny, ktorzy w dodatku od dziecka ubostwiali ten sport, tylko wczesniej sie tym nie chwalili. za jakis czas panom/paniom pojdzie gorzej i zamiast ochow i achow beda patalachami...

Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 14:44
Narobiło się szumu wokół tenisa i nagle wszyscy są wielkimi kibicami, a nawet zasad nie znają. Jednak to bardzo szybko ucichnie i wszystko wróci do normy, przynajmniej w tej dyscyplinie. Sezonowcy zaraz wyniuchają coś nowego dla siebie. Z jednej strony jest to śmieszne, a z drugiej korzystne dla sportowców. Wiadomym jest, że większe zainteresowanie oznacza większe pieniądze pompowane w daną dyscyplinę, co zazwyczaj przekłada się na rozwój.
Naszym tenisistom życzę jak najlepiej, ale sam nie mam zamiaru pójść za tłumem i siedzieć przed telewizorem podążając wzrokiem za piłeczką. To dla mnie po prostu nudne. Zostawiam kibicowanie prawdziwym zapaleńcom

Swoją drogą, ubóstwiali*
Zgłoś
BongMan 2013-07-04, 15:21 9
Ja też się nie interesuję tenisem, ale jak gra Sharapova albo Ivanovic to mogę oglądać i oglądać
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 16:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 17:25 7

10 sekund roboty
Zgłoś
tds1974 2013-07-04, 18:03 6
Hofman niezły. I w odpowiednim kolorze
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-05, 9:35 1
Szarapowa fajna laska tylko że ma 188 wzrostu. Stanowczo za wysoka
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-05, 10:04
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-05, 10:29 6
@up
Zgłoś
Doomik 2013-07-05, 10:38
Zgłoś
Ciesin 2013-07-05, 11:00
Radwańska już odpadła i pokazała charakter gwiazdy, kiedy nawet uścisk dłoni był dla niej zbyt wielkim upokorzeniem, a teraz jeszcze rodacy się pewnie po niej przejadą, bo była "tylko w półfinale, a miała wygrać Wimbledon". Ciekawi mnie, co pokaże Janowicz. Murray jest utalentowanym i nieco bardziej doświadczonym tenisistą, ale balon jest już napompowany, a sam Jerzy niedługo awansuje na pierwsze miejsce w ATP tylko ze względu na pochodzenie. Nie daj Boże dzisiaj odpadnie i stanie się antybohaterem polskiego sportu porównywalnym do Tomasza Adamka.

Aczkolwiek mnie to i tak niewiele interesuje, bo na Eurosporcie leci Tour de France
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem