Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jaco4a 2013-08-22, 9:22 3
Już widzę jak tworzą się nowe memy, "Nie śpi bo trzyma dziecko"
Zgłoś
boogeyman 2013-08-22, 10:49 2
O czym wy pierdzielicie. Przecież to jest stworzone tylko i wyłącznie w celach humorystycznych i nie ma większego związku z prawdą.
Zgłoś
Karenz88 2013-08-22, 11:04
Faktoid to sponsorowany przez wyborczą gówniany portal
za wyborczą potrójny c🤬j autorowi w dupę
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-22, 12:05
A ja napiszę, że najbardziej rozśmieszyła mnie wzmianka o hance "walcowej" (specjalnie z małej) i tekst o wyjeździe czołgów na ulice w dniu referendum :]
Zgłoś
27Pablo 2013-08-22, 14:21
Prawdziwe.

Czekam jeszcze na przeróbke fronda.pl bo wczoraj jak odwiedziłem tą strone to ze śmiechu nie wyrobiłem

Jak można takie głupoty wypisywać! BORZE !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-23, 17:06
Zarammoth napisał/a:

@Szron: Raczej pokazują w humorystyczny sposób rozumowanie większości fanów Kolonki. Tak bardzo walczą z mainstreamowymi mediami i słuchają subiektywnych opinii Maxa, że przestają myśleć samodzielnie, czekając co ma on do powiedzenia. Poniekąd dają się manipulować, bo zamiast samemu wyrobić sobie opinie, szukać informacji z różnych rąk i je analizować to przerzucili się na inną stronę manipulacji (bo tak szczerze to Max przestał mówić jak jest, a zaczął strasznie dywagować, zgadywać, mówi jak on myśli, że jest - a manipuluje, bo wie w jaki sposób to działa, zna amerykańską szkołę dziennikarską, a również zarabia na obecnych nastrojach politycznych). A ludzie, w większości gówniarzeria słucha jak zahipnotyzowana i nie możesz mieć innego zdania, bo jesteś lewak, wysłannik estabilishmetu czy coś innego. Wierzą jak lemingi (którymi pewnie wcześniej byli, ale "otworzyli oczy") w kłamstwa GW czy TVNu, ale nadal uważają, że to ich własna opinia, nie jakiegoś dziennikarza. Nie mówię, że kłamie, ale wk🤬ia mnie ten brak krytycyzmu, połykanie jak pelikany. Widać to nawet na tym forum.

Poza tym to jest obrazek humorystyczny głąby, taka gazeta nie istnieje. Widać, jak co u niektórych z myśleniem samodzielnym.

Tak.
Widać że z tą stronę garmażerki znasz i ją preferujesz, stosujesz.
Jak żeś się przedstawił tak żeś się podpisał.

No to na tyle.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-09, 18:09 111
Najnowsze wydanie faktoidu. Zapraszam do lektÓry.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-09, 18:13 3
Still better love story than twilight
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-10, 0:08 2
W tym kraju prasa dzieli się na trzy kategorie:

-Moja prawda
-Twoja prawda
-Gówno prawda

Czytam tylko prasę lokalną ( z własnego miasta ) a jeśli chodzi o gazety typu Fakt, Uwarzam Rze to to się nawet na rozpałkę do kominka nie nadaje bo się straszna sadza w kominie od tego robi.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-10, 1:39 1
Up
Mhm, Faktoidem to ciężko napalić, niewiele było papierowych wersji w Metrze, ale spróbuj wejść na: facebook.com/Faktoid?fref=ts i wj🤬 lapka do pieca, koniecznie opisz, czy nie ma sadzy.
Zgłoś
Imper3838 2013-10-10, 3:54
@Szeryfian

To w zasadzie nie jest prasa. Faktoid to e-gazeta satyryczna, w zasadzie tylko jeden obrazek/strona publikowany raz na tydzień, pokazujący w krzywym zwierciadle i tak już komiczne wiadomości z kraju, świata i internetu.

Krótko mówiąc: Obrazek dla beki.

podpis użytkownika

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
Godomogo 2013-10-10, 6:12 1
Falszywe ryje
Zgłoś
brylant1412 2013-10-10, 6:52 2
to nie jest arcybiskup tylko arcyk🤬a

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-10, 10:10
szkoda tego Biniendy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-16, 17:17 236
Niecodzienny tygodnik. Niespodziewana konkurencja dla Super Expressu, Faktu, Bilda i The Sun. Ściemy, półprawdy, zmyślenia i kredensy - za to nam płacą.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie