Pozdrawiam wszystkich ktorzy szukaja wszedzie prowokacji
Mam nadzieje ze da troche do myslenia.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-11-12, 22:43
konto usunięte
2012-11-12, 23:27
Wygląda na to, że policja odrzuca race. Co w tym takiego dziwnego?
Ech... komu ją odrzuca? Temu co rzucił czy pod nogi/na głowy losowo wybranym wg bliżej nieustalonego algorytmu ludziom którzy z jej rzuceniem nie mają nic wspólnego? [Bo szansa, że trafi w tego co rzucał jest dosyć nikła]
konto usunięte
2012-11-12, 23:32
konto usunięte
2012-11-12, 23:45
konto usunięte
2012-11-12, 23:53
konto usunięte
2012-11-13, 0:04
konto usunięte
2012-11-13, 0:19
ziutek11113 jestem za bardzo pijany zeby odpowiedziec ci pod komentarzem ale napisze tu w dupie byles gowno widziales kasuj konto i spadaj mamusi na kolanka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( teraz to co pomyslalem jestem dumny z Polakow ale tego to bym gdzies gdzies bardzo bardzo daleko wyslal ...... )
konto usunięte
2012-11-13, 0:44
konto usunięte
2012-11-13, 2:32
konto usunięte
2012-11-13, 2:51
@Koniec Świata obrażam trochę samego siebie, ponieważ pierwszy mój post na tym portalu będzie skierowany właśnie do ciebie: wytłumacz mi, jakim trzeba być idiotą aby napisać ,że nie ma nic dziwnego w policji ciskającej racę w tłum pełen rodzin z dziećmi? Pocieszające jest, że coraz więcej ludzi zaczyna pewne rzeczy zauważać a was, walczących z wiatrakami lewusów coraz mniej- co było widać po waszej frekwencji w niedzielę.
Dobra to po co ktoś przychodzi na marsz niepodległości z kominiarkami,petardami,racami,ochraniaczami na zęby, kastetami ?? Policyjna prowokacja przed marszem pewnie policjantki roznosiły w tłumie tego typu sprzęt... ?? Cześć Debili przyszła po prostu na replay z ubiegłego roku chcieli po prostu się zabawić a reszta przyszła na ŚWIĘTO i tyle.
Dobrze ze jeszcze nie zwalacie na policję ze prowokują do wyścigów ulicznych jak stoi radiowóz na światłach lol