Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
a mnie zawsze wkurzało w F2, że w wersji z CDA po oddaniu radiostacji dla kogośtam, w którejś wiosce wieszała się gra
grałem w F2 kilka lat temu
oddam dyplom, skończę F3 to zainstaluję F2
@batmanPL zwracam sie bezposrednio do wstawiajacego... wiadomo ze wiara da Ci piwo za fallouta ale moim zdaniem za takie wstawki powinny byc warny od moderatorow... portal schodzi na psy przez nie... faktem jest ze wstawka mila ale zupelnie brak powiazania z tematyka portalu. (nie pisac mi ze jak sie nie podoba to nie ogladaj bo podoba mi sie filmik tylko jak bym chcial go zobaczyc poszedl bym na forum komputerowe) co w tym "sadystycznego?? " chyba tylko to ze takich gier juz nie ma :/
i to jest prawdziwy klasyk eeeh szkoda że bethesda tak zhańbiła kolejne części F1 i F2 uważam za najlepsze gry jakie kiedykolwiek wyszły nawet zastanawiam sie nad wytatuowaniem sobie Fallout Boya browarek poleciał
osobiście udało mi się odkryć speedrun w F2 (około 15 min) polecam pograć postacią z 1 pkt charyzmy i 1 pkt inteligencji, wiele ciekawych sytuacji z tego wynika.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie