👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@D18
SkoNt fiEShh, SkOnT JeSsT TeN GiFFf.?!,:'\][/ AjĆć.! PeFfnJe JeSte$ SoOpeR ChAkEreeM.
jesteś debilem, myśląc, że inni są debilami i nie potrafią dotrzeć do źródła gifu/filmu/czegokolwiek, tym bardziej, że źródło jest bardziej niż oczywiste, tyle że ci "debile" są na tyle inteligentni, że nie lansują się zbędnymi informacjami. ktoś się pytał, skąd to jest? hmm. nie?
Szerloq,
SkoNt fiEShh, SkOnT JeSsT TeN GiFFf.?!,:'\][/ AjĆć.! PeFfnJe JeSte$ SoOpeR ChAkEreeM.
jesteś debilem, myśląc, że inni są debilami i nie potrafią dotrzeć do źródła gifu/filmu/czegokolwiek, tym bardziej, że źródło jest bardziej niż oczywiste, tyle że ci "debile" są na tyle inteligentni, że nie lansują się zbędnymi informacjami. ktoś się pytał, skąd to jest? hmm. nie?

paix napisał/a:
@D18
jesteś debilem, myśląc, że inni są debilami i nie potrafią dotrzeć do źródła gifu/filmu/czegokolwiek, tym bardziej, że źródło jest bardziej niż oczywiste, tyle że ci "debile" są na tyle inteligentni, że nie lansują się zbędnymi informacjami. ktoś się pytał, skąd to jest? hmm. nie?Szerloq,
![]()
a Ciebie ktoś łajzo się o zdanie pytał? w internecie nie udowodnisz swojej przewagi intelektualnej więc nie wiem po co Twój wywód...
@~Lashlo
Chyba Ty

D18 napisał/a:
a Ciebie ktoś łajzo się o zdanie pytał? w internecie nie udowodnisz swojej przewagi intelektualnej więc nie wiem po co Twój wywód...
@~Lashlo
Chyba Ty
więc jednak jakaś przewaga jest? ;> a kto w ogóle ciebie pytał o zdanie, że śmiesz w tak bezczelny sposób pytać, czy ja zostałem o nie zapytany?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie