👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@jacek44
Śmiem twierdzić, że to był celowy zabieg. Po prostu tak się mówi czasem (pisze?).
Śmiem twierdzić, że to był celowy zabieg. Po prostu tak się mówi czasem (pisze?).

Słuchajcie dajcie sobie trochę luzu, laska może ma kreatywną wyobraźnię, może wyszlo trochę dziwnie, ale dzięki takim osobom odkrywamy nowe drogi tam gdzie się ich nigdy nie spodziewaliśmy.
Nawet jeżeli czasem wychodzi trochę dziwacznie
Chodziło jej o symboliczną walkę dobra ze złem, którą można nazwać rozpraszaniem mroków nocy.
No ale to nie dla Was tematy, idźcie już spać robolki, rano trzeba wstać do fabryki
Nawet jeżeli czasem wychodzi trochę dziwacznie

Chodziło jej o symboliczną walkę dobra ze złem, którą można nazwać rozpraszaniem mroków nocy.
No ale to nie dla Was tematy, idźcie już spać robolki, rano trzeba wstać do fabryki

Sadze, ze ona uslyszała "uroków nocy" i od razu jej wampiry przyszły do głowy, i tak intensywnie myślała ze nawet nie obadała co już na tablicy.
Z drugiej strony można to zrozumieć tak.
Kobieta myśląc o "mrokach" rozumiała lęki i obawy związane z nocą czyli jakieś duchy/wampiry i zjawy. A na to jest dobry czosnek według wierzeń niektórych kultur.
Kobieta myśląc o "mrokach" rozumiała lęki i obawy związane z nocą czyli jakieś duchy/wampiry i zjawy. A na to jest dobry czosnek według wierzeń niektórych kultur.

ru_ziolo napisał/a:
Tempa dzida.
Miałem kiedyś taką idiotkę na studiach.
Na kolokwium z chemii napisała, że atom wodoru waży 5 kilo.
Poza tym myślała, że bin laden to jakiś nowy jogurt.
I ty ludzi wyzywasz od TĘPYCH, kiedy sam nie umiesz tak prostego wyrazu napisać?

Cytuję pewnego internautę:
"Śmiech śmiechem, ale robi się późno.
Czas gasić czosnek i do łóżek." - tekst zagina system.
"Śmiech śmiechem, ale robi się późno.
Czas gasić czosnek i do łóżek." - tekst zagina system.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie