Konto usunięte
2010-10-14, 20:53
Nie jest mi obcy
Ale jaki jest sens wrzucania czegoś co jest, było albo będzie na innych portalach wszędzie gdzie się da. Rozumiem jakieś ciekawostki z portali obcojęzycznych, na które mało kto zagląda ale nie fragmenty kreskówek, w których z każdego odcinka można wyciąć jakiś śmieszny fragment. W ten sposób powiela się wielokrotnie dane, zapycha internet w nieskończoność.
Według mnie po to tworzy się strony o tematyce w miarę określonej by jakoś kategoryzować ich zawartość :
śmiesznie - joemonster
przygnębiająco - demotywatory
brutalnie - sadistic
Wstawianie czegoś "bo jeszcze tu tego nie było" dla zdobycia uznania: piw, plusów czy komentarzy jest dla mnie żałosne.
Jetem za wstawianiem samych twórczych rzeczy i nie twierdze, że sam jestem lepszy. Gdy się naćpam mam wenę i raczej nie będę śledził tematu, swoje napisałem. Pozdro
Konto usunięte
2010-10-14, 21:23
gumol napisał/a:
czyli będąc z jedną grubą to tak jakby być z trzema laskami?
Czyli jak gruba laska się masturbuje to jest to trójkącik??
Cytat:
Ale jaki jest sens wrzucania czegoś co jest, było albo będzie na innych portalach wszędzie gdzie się da.
Nie każdy jest tak poj🤬y i przegląda wszystkie portale na których może być coś śmiesznego.
Mr. Pewterschmidt ma cos do powiedzenia Fancuzom
k🤬a juz myslalem ze komor jest tak znany ze robia mu odcinek family guy'a. jest komor, jest jego buka... przypadek?
Konto usunięte
2010-11-27, 22:37
Szybka produkcja hamburgerów w świecie Family Guy'a
Konto usunięte
2010-12-18, 9:27
Family Guy Presents: It's a Trap
premiera: 21 grudnia 2010 (Świat)
Coby nie było muszę to zobaczyć.
Konto usunięte
2010-12-23, 12:16
Nie znasz dnia ani godziny
Konto usunięte
2010-12-31, 10:48
Wcześnie zdiagnozowane może być leczone
Konto usunięte
2011-01-13, 17:01
Gdyby redbull tak działał to by dilerzy nie byli potrzebni.